Pluspunten
Had telefonisch contact, werd super vriendelijk geholpen en ze was erg behulpzaam. Met als gevolg. Schoenen zitten geweldig.
Goedemiddag! Wat fijn te horen dat alles naar wens is gegaan! Inderdaad - wij hebben persoonlijk contact gehad over de maat, wat fijn te horen dat de schoenen helemaal top zitten! Hopelijk heeft uw dochter de show gesteeld tijdens de verkiezing ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk, babbel graag personeel. Eerlijke mening. Geen verplicht koop gevoel. Ruimte voor twijfel en eerlijke mening.
Goedemiddag! Heel hartelijk bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. Ik zal de complimenten ook doorgeven aan mijn collega's in de winkel! Groet en tot ziens! Team Silhouette
Wauw, wat een mooie beoordeling! Heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Wauw, heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Communicatie/contact was zeer aangenaam en persoonlijk.
:-) Dank u wel! Groet, Sandra
Wauw, hartelijk dank! Hele fijne dag, Team Silhouette
Wauw, wat een mooi cijfer! Fijn dat u zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
aandacht voor klant,behulpzaam
Super, fijn dat u ons heeft willen beoordelen! Heel hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle, goede service, duidelijke mails en afspraken.
VerbeterpuntenMeer opties wat betreft poseerschoenen in verschillende klassen. Er werd in de bevestigingsmail van de bestelling een paar pas voor in de schoenen beloofd, maar die heb ik nooit ontvangen bij de schoenen.
Bedankt voor de tijd die u heeft besteed aan uw review! Misschien kunt u me even een bericht sturen, naar [email protected], met wat u mist in deze poseerschoenen? Dan kunnen we dat oppakken! En wat betreft de balettes: deze zaten in de doos bij uw schoentjes, maar ook daarover kunt u even mailen - dan lossen we dat gelijk op. Groet! Team Silhouette
Pluspunten
Prettige communicatie, ondanks dat ik online heb besteld. Keurige service. Nette kwaliteit. Complimenten!
Verbeterpunten-
Heel hartelijk dank! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
perfecte service en afhandeling online aankoop
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Heel fijn dat u zich kunt vinden in de manier waarop wij werken, super! Wellicht tot een volgende keer! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Heel hartelijk dank! Groet, Sandra
Pluspunten
de communicatie met het personeel: heel vriendelijk en persoonlijk!
Heel erg bedankt voor uw mooie cijfer! Groet en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Wauw, fijn! En fijn dat je nog altijd tevreden bent. Super. Dat horen we graag :-) Onwijs bedankt voor je tijd! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede snelle service!
VerbeterpuntenOp dit moment nog geen tips of verbeterpunten
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles zo naar uw zin is en de balettes in de smaak vallen :) Hartelijke groet en wellicht tot een volgende keer, Groet, Team Silhouette
Super, wat een prachtige review! Heel hartelijk dank, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle en volledige reactie op vragen en uiterst vriendelijke medewerkers. Absolute topservice!
Super, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Heel goed te horen dat alles naar wens is gegaan. De complimenten zal ik ook doorgeven aan de rest van ons team! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering goed passende schoenen of laarzen, ook de variatie in modellen vind ik heel mooi.
Ontzettend bedankt voor uw tijd en mooie cijfer. Tot een volgende keer, misschien? ;-) Groet, Team Silhouette
Hartelijke dank! Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Wauw, onwijs bedankt! Fijn dat u zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super vriendelijk en meedenkend personeel. Leuke schoenen en zeer betaalbaar. Bestelling via de site wordt netjes verzorgd geleverd incl. zooltjes en uitleg. Vragen via de e-mail worden meer dan uitgebreid beantwoord!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Wauw, heel hartelijk dank! Fijn dat u even tijd voor de beoordeling vrij wilde maken en super dat u uw shopervaring zo positief ervaren heeft. Fijn weekend! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super, heel hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Ik zie dat u weer een nieuwe order geplaatst heeft... hopelijk vallen ook die schoentjes weer in de smaak! Groet, Sandra - Silhouette