Pluspunten
Super, heel hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Ik zie dat u weer een nieuwe order geplaatst heeft... hopelijk vallen ook die schoentjes weer in de smaak! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Alles heel zorgvuldig, voorzichtig en met liefde en aandacht ingepakt! Zelfs extra zooltjes toegevoegd. Super! Ook mooie, handige en duidelijke website!
VerbeterpuntenGeen!
Hartelijke dank voor uw prachtige beoordeling! Groet en een fijn weekend, Sandra Silhouette
Pluspunten
Snel, duidelijk en ook een zeer goede communicatie. Op alles wordt direct en duidelijk gecommuniceerd. De order is zeer goed te volgen in alle fases. Ook het omruilen verliep vlekkeloos. En inderdaad toch met een persoonlijk tintje. Dit is een webshop zoals een webshop behoort te zijn.
VerbeterpuntenZorg dat de webshop zo blijft. Ik heb echt geen verbeterpunten.
:-) :-) :-) Bedankt!!! Superfijn te horen! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en zelfst gratis gelzooltjes erbij gekregen
VerbeterpuntenPrijzen mogen iets goedkoper, dan zou ik veel schoenen bestellen!
Hartelijk dank voor uw tijd en mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is! En tsja.... goedkoper..... dan moeten we gaan beknibbelen op de kwaliteit van onze hakken. Want heel veel van die dingetjes, die onze hakken nou nét fijner laten passen en beter laten lopen, zie je niet aan de buitenkant. Denk aan een extra versterkte pen in de naalhak, tegen het breken. Een metalen plaatje in het deel van de schoen dat de grond niet raakt, om te voorkomen dat de hakken naar binnen of naar achteren gaan staan. Luxe materiaal, dat ook voor imi-leer/-lak/suède er hartstikke mooi en niet 'nep' uitziet... Dus dat wordt een uitdaging ;-) Dus hopelijk zien we u nog eens terug als u weer een paar mooie heels nodig heeft! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk, goed service, snel en duidelijke mails
Wauw, super. Fijn dat u de tijd wilde nemen om ons te beoordelen en heel fijn dat u onze manier van werken en onze producten waardeert! Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
+Duidelijke website, bij mijn schoenen stond dat ik best een maat groter kon nemen en dat klopte ook. +Een mooi aanbod met grotere maten (voor mannen). +Snelle levering, ook naar België. +Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden van uw bestelling.
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat bestellen via onze website voor herhaling vatbaar is. Tot een volgende keer dan! :-) Groet, Sandra - Silhouette
Dank u wel! Groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levertijd.
Hallo mevrouw! Jammer dat u niet zo tevreden bent over de schoentjes omdat u er pijn in uw voeten van kreeg.... heeft u ze in huis even een paar keer gedragen om de schoentjes in te lopen? Want met een paar hagelnieuwe schoenen een hele avond lopen is nooit een heel goed plan, schoenen moeten natuurlijk nog wel een beetje naar de voet gaan staan. En heeft u de zachte foampads die u bij de schoentjes kreeg, kunnen gebruiken voor wat meer comfort onder de bal van de voet? Hopelijk had u nog een paar platte stappers voor noodgevallen bij u en was het uiteindelijk toch een geslaagd feest ;-) Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Had gebeld over een bestelling die ik via internet wilde bestellen maar er lukte iets niet en heb toen gebeld en werd netjes te woord gestaan door een vriendelijke verkoopster. Ze heeft het netjes opgelost en daarna kon ik het zonder problemen via internet bestellen.Mijn complimenten! En een hele snelle service. Kortom : ga zo door!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, alles was uitstekend gegaan! Helemaal Top! Pumps waren netjes ingepakt!
Wauw, superbedankt voor uw mooie cijfer! Fijn dat alles zo naar uw zin is. Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snel, goede service en meedenken met de klant. Super!
Wauw... heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer veel keuze.
Dank u wel voor uw mooie cijfer en nogmaals heel veel plezier van de aankoop! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Silhouette heeft een hele mooie collectie die uniek is voor NL. De communicatie is persoonlijk en snel op een vrolijke wijze. Zo zijn de dames in de winkel ook. Echt Rotjeknor op z'n best.
VerbeterpuntenDe website is al veel beter geworden. De winkel is een gezellig opeenstapeling van van alles...houden zo.
:-) :-) Dankjewel! Inderdaad - de website is beter geworden. Maar achter de schermen zijn we natuurlijk nog niet uit-ontwikkeld. En ook de winkel is op de schop geweest, dus.......... volgende keer weer een bezoekje winkel? ;-) Groet! Team Silhouette
Levering mag sneller
Dankuwel voor uw mooie cijfer! Ik heb even gekeken waarom we niet zo best scoren op snelheid/levertijd. Ik zie dat DHL u pas bij de vierde poging thuis aantrof; bij eerdere pogingen was u niet thuis. Wellicht is het voor een eventuele volgende bestelling verstandiger om het pakket op een ander adres af te laten leveren, bijvoorbeeld op een servicepunt van DHL of PostNL, zodat u het pakket zelf op kunt halen? Ook dat is namelijk geen probleem. Hopelijk is de aankoop verder wel naar uw zin ;-)! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, snel contact via e-mail, fijn advies
Hartelijk dank!!!! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk,correct,mooi assortiment.
Heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle verzending. Persoonlijke aandacht door persoonlijke mailtjes.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Wauw........... (bloos, bloos) Fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Snelle en correcte service. Een tevreden klant!
VerbeterpuntenGeen verbetering nodig alles is top
Hartelijke dank! Wat een prachtige review, super! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en extra kussentjes erbij
VerbeterpuntenDe schoen waren niet goed afgewerkt. Tussen de hak en het onderste deel van het hakje zit een open stuk en de zijkant van de hak was niet glad afgewerkt maar zitten nog allemaal platic rafels. De schoenen waren 29.95 dus ik had betere kwaliteit verwacht.
Dank u wel voor uw beoordeling! Vervelend dat de schoentjes niet helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Ik heb de betreffende collega die de order verstuurde, even aangesproken en zij herkent zich niet in uw verhaal. Wellicht kunt u via [email protected] even een paar foto's sturen, zodat we kijken wat we voor u kunnen doen? Groet, Sandra - Silhouette UPDATE: met klant contact gehad over het product en ondanks dat er geen kwaliteitsproblemen waren, de klant een korting aangeboden die zij weigerde: "Bedankt voor de 10 % korting maar aangezien deze 3 euro verschil de schoen niet mooier maakt hoeft dat niet".
Super, hartelijke dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel vlotte comunicatie, behulpzaam en correct.
VerbeterpuntenIk had graag ook verkoop van lederen handschoenen gezien op deze site.
Hartelijk dank, fijn dat alles naar uw zin is! Tot een volgende keer wellicht, en als ik nog iets voor u kan doen, weet u me te vinden! Groet, Sandra - Silhouette
Wauw, superbedankt! :-) Groet, Team Silhouette
Hartelijke dank voor uw tijd en beoordeling! Groet en een fijn weekend, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super vriendelijk, snel en meedenkend. Leuk aanbod en snel geleverd.
Hartelijke dank voor je mooie cijfer! Heel veel plezier weer van je schoenen en hopelijk dans je er de sterren mee van de hemel ;-) Groet Sandra - Silhouette