Super, heel hartelijk dank voor uw tijd! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levertijd in vergelijking met andere schoenenverkopers.
VerbeterpuntenIk miste na bestelling duidelijkheid over bezorger en track&trace code.
Hallo! Heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik ben gelijk even in uw feedback gedoken voor wat betreft de traceercode. Deze zou u automatisch gekregen moeten hebben van DHL, maar ik zie dat er inderdaad iets mis is gegaan. Ik ga dit aan de vervoerder terugkoppelen; wellicht was er een storing in het systeem. Mocht u in de toekomst nog eens zoiets ervaren, mailt u ons dan gerust: dan zoeken we het direct voor u uit en sturen wij u de code, in plaats van dat u tevergeefs wacht op de info van de vervoerder. Sorry voor het ongemak! Groet, Team Silhouette
Wauw.... wat een prachtig compliment! Heel fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Dit bedrijf geeft niet alleen goeie service, kwaliteit en snelle leveringen. Ze hebben ook een grote dosis HUMOR!!! kortom weer een dikke 10!!!
VerbeterpuntenGeen.
:-) :-) Dankjewel! Ondanks dat we dit keer hebben zitten suffen toen we je order stuurden, is het allemaal goed gekomen, haha! Heel veel plezier weer van je nieuwe schoentjes en een dikke knuffel van ons allemaal!
Heel hartelijk dank voor uw tijd en mooie review! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Alles was perfect, levering, inpakking en communicatie
Verbeterpuntende keuze dat je je pakketje kan laten afleveren bij een ophaalpunt moet er wel uit bij het bestellen
Heel hartelijk dank voor je super beoordeling! Fijn dat alles naar je zin is. We nemen nog even contact met je op per email, om je te vragen wat je precies bedoelt met jouw feedback over het ophaalpunt. Dan kunnen we dat verder oppakken! Groet, Team Silhouette
Hallo! Heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! We waren inderdaad erg druk, maar dat kunt u natuurlijk ook niet vooraf weten ;-) Hopelijk kunt u iets met de ontvangen info over de schachthoogte van de laarzen waar u om vroeg! Hartelijke groet, Team Silhouette
Dank u wel! Hartelijke groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor jouw review, fijn dat je de tijd hebt genomen ons te beoordelen! Natuurlijk waarderen we jouw persoonlijke feedback die je ons gaf, ook enorm, zoals we je al meldden en zijn we er druk mee bezig. Hartelijke groet en tot een volgende keer! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle levering, erg vriendelijke en behulpzame communicatie: top!
Dank!!! Heel hartelijk dank voor uw tijd en prachtige cijfer. Dat maakt ons trots! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik heb nog maar 1x schoenen besteld. Maar was heel tevreden, mede door de snelle en persoonlijke levering. Ik zal hier zeker nog vaker iets bestellen.
Heel hartelijk dank, wat een supermooie beoordeling! Daar zijn we ontzettend blij mee! Groet, en wellicht tot een volgende keer? Team Silhouette
Pluspunten
Zoals altijd; reeds jaren lang, zéér tevreden over de hele lijn ! Gaande van de vriednelijke hulp tot de kwaliteit van de geleverde goederen...
Superbedankt voor jullie mooie review.... ! Fijn te horen dat we al zo lang bij jullie een positieve ervaring leveren. Ook jullie feedback wordt door ons zeer gewaardeerd :-) Nogmaals dank en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Heel hartelijk bedankt! Fijn dat alles naar je zin is. Een heel fijne dag gewenst vanuit Rotterdam! Groet, Team Silhouette
Ik heb nog geen schoenen. T paartje wat ik heb ontvangen bleek te klein. Teruggestuurd. Daarna niks meer van jullie vernomen, helaas.
Hallo! Jammer dat je ons niet de tijd geeft, om te reageren op jouw mail, maar gelijk een negatieve review plaatst.... zoals ik zojuist heb gemaild naar je, is er geen pakket van jou retour. Heb je het naar het juiste adres in Rotterdam gestuurd, of via het label dat je in de doos vond? Want dat zou verklaren waarom je nog geen nieuwe schoentjes hebt: het duurt dan langer voordat jouw pakket bij ons is en dit adres is in principe alleen voor retourzendingen zonder omruiling.... Misschien kun je me per mail even jouw pakketnummer geven? Dan kunnen we kijken, wat er met jouw zending aan de hand is en kunnen we hopelijk van die 4 een mooie voldoende maken ;-) Groet en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Ontzettend bedankt voor je mooie feedback! Heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Wat is er nu nog te verbeteren als zo'n hoge EERLIJKE score haalt? Ik ben er niet voor niets al heel lang klant! Gewoon zo doorgaan!
VerbeterpuntenH e l e m a a l NIETS!!!
Wauw....... Daar gaan we van blozen.... dankjewel!!! Groetjes uit het Rotterdamse!
Super, heel hartelijk dank! Fijne avond, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede communicatie. Realistische maatadviezen.
VerbeterpuntenZou zo gauw niet weten. Zoeken op maat wat makkelijker maken misschien. Zie de site van Stravers
Heel hartelijk dank voor uw feedback, de info over het handiger kunnen zoeken wordt gelijk meegenomen en teruggekoppeld! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levering en werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door de medewerkster
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Goed dat alles naar uw zin is gegaan, heel veel plezier van de aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super snelle service mooie schoenen niet duur. En je krijgt er ook nog een cadeautje bij. Positief verrast.
Heel hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat alles naar je zin is. Tot een volgende keer, misschien? ;-) Groet en een fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Veel keus, personeel helpt goed mee.
VerbeterpuntenDe winkel is onoverzichtelijk en daardoor komen niet alle schoenen tot hun recht.
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
breed assortiment, zorgzaam, goede communicatie
Verbeterpuntenfoto's en filmpjes van jullie producten worden gewaardeerd
Hartelijk dank voor jouw beoordeling! FIjn dat alles naar je zin is, en graag tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle en goeie levering. Communicatie is zeer vriendelijk en perfect. Een tien met een griffel.
VerbeterpuntenGeen.
Lief, Lief, Lief! Dankjewel!!!!!!!!!! *smak*! Groetjes van ons allemaal uit Rotjeknor!
Pluspunten
Veel keuze, wat je ook zoekt hier is de kans op slagen zeer groot. Zelfs als je niets zoekt :-)
Hahaha, júist als je niets zoekt, vind je dan weer van alles....... ;-) Ontzettend bedankt voor jouw beoordeling en tot snel...! (of.... misschien niet zo snel. Kost het weer geld ;-) ) Groet, Team Silhouette