Snelle service, goed contact, hebben veel verstand van hun producten, modellen en pasvormen. Erg blij en tevreden.
Zoals altijd komen de schoenen netjes verpakt aan
Ik heb een paar mooie Muiltjes met hoge hakken besteld, deze zijn snel geleverd, en zitten prima en zijn mooi afgewerkt. Ik ben erg tevreden hiermee.
Bij de schoenen staat goede omschrijving over pasvorm, hoogte hak, welke maat je het beste kan nemen, of het een hak is waar je "lekker op weg kan lopen" of meer een "hak voor gevorderde is". Ik heb 3 paar gekocht online en alledrie goed, bij eentje was het advies om 1 maat groter te nemen en dat klopte ook. Heel leuk dat er een geschreven bericht staat op het besteloverzicht, maakt het toch persoonlijk ondanks online.
Supersnelle levering, uitstekend verpakt, prachtige laarzen en het persoonlijke berichtje erbij wordt door mij zeer gewaardeerd.
Zeer mooie verpakking en snelle levering, 3 dagen, naar België. Geleverd met een lief woordje en uitleg hoe ze moeten aangetrokken en aangepast worden. Het heeft een tiental minuten geduurd aan mijn vrouw om ze lekker af te stellen. Ze passen geweldig.
Op de website staat erg goed omschreven wat je kunt verwachten als je ervoor kiest een bepaald paar te kopen. Daardoor kon ik de goede keuze maken en paste alles perfect toen er werd geleverd. Ondanks de kerstdagen werd er snel geleverd en kwamen mijn schoenen eerder dan ik had verwacht. Ook mijn vragen achteraf werden meteen beantwoord. Super vriendelijk! Ik hou hiervan. Dank jullie wel.
Onvoorstelbaar hoe snel en behulpzaam deze mensen zijn. Overal wordt een oplossing voor gekocht. En de kwaliteit vd deze schoenen is top. Doe zo verder en prestige feestdagen.
Klanten bindend
De vorige zwarte lakpumps die ik bij Silhouette kocht waren iets hoger dan deze die een 10 cm hak hebben. Ze zijn zelfs te doen, (ik ben nog niet omgevallen;P, zonder de bijgeleverde inlegkussentjes.
De mooiste schoenen, zowel gewoon als Pleasers, waar je steeds informatie over kan vragen via Whatsapp als de vele informatie die erbij staat nog niet genoeg is.. Heel vriendelijk team, zowel in de winkel als online en een ruime keuze tegen een heel redelijke prijs. Snelle en correcte verzending.
Zeer goed geholpen door personeel en op tijd bezorgt
Ik vind jullie site een super fijne site fijn dat er zo site is die kleine maten verkopen ik ben daar heel erg mee geholpen. Niet mijn hele naam op de revieuw a u b.
Heel makkelijk besteld en fijne hakken
Snel geleverd, goede kwaliteit en netjes verpakt.
Heel fijne winkel, nu ook online geshopt. Ook hier met aandacht voor detail ingepakt. Ook over retour sturen wordt niet moeilijk gedaan.
Goede info over de app en snelle goede service ….snelle levering ..mooi ingepakt en mooie kwaliteit schoenen en ze zitten en staan super mooie en lekker….dus wederom erg tevreden met m’n aankoop bij jullie.
Ik heb hier precies gevonden wat ik zocht. In de omschrijving stond dit goed aangegeven. Ik had per ongeluk mijn emailadres verkeerd doorgegeven. Via whats app in nog geen 2 minuten opgelost. Heel vriendelijk en echt heel snel geholpen. Superblij met de laarzen.
Hele goeie service Snelle levering Hakjes zitten uitstekend
Uitleg is goed kwaliteit is super de hulp is geweldig!
Schoenen lopen heerlijk
Wij werden in de winkel op een "meer dan correcte" manier geholpen. De schoenen die we er kochten zijn kwaliteit prijs perfect. Ik had interesse in een paar dat niet meer voorradig was, toen ze weer in stock waren kreeg ik persoonlijk een bericht, k heb ze besteld en 2 dagen nadien kreeg ik ze thuis aan, mooi verpakt in kerstpapier, met gratis zolen in... ze herinnerden zich dat ik wat weg schoof in de schoen. Als dat geen service is???