Supergoed hulp gekregen via whatsapp. Laarsjes zijn prachtig, goed verpakt en een hele snelle levering
Ongevraagd goede sturing van mijn siscrete pakketje.
Heel mooie poseerschoenen, ik had ze de volgende dag al!
Snelle verzending en mooi
Menig paar schoenen staan in m'n kast van pumps tot stoere boots...en altijd een prima service en communicatie. Filmpjes bekijk ik van voor tot achter.
Snelle verzending, goede communicatie, goede kwaliteit schoenen!
Goede ervaring met het kopen van jullie hoge hakken en was zeer goed verlopen.
Op alles een 10: persoonlijk contact, service, klantvriendelijkheid, verzending, communicatie, kwaliteit, advies, pasvorm, etc. Alles een 10
Laarsjes gekocht bij hun, super snel geleverd en ze lopen fantastisch!
Snel levering Goede maat
Precies zo als het is op de foto en netjes verpakt en snelle levering
Voor het eerst online besteld, pakje kwam volgens planning en was als een cadeautje om uit te pakken. Leuk verpakt, met nog een persoonlijke noot en zelfs een presentje. Goede service en het belangrijkste prachtige hakken.
Heel snel geleverd goeie service
Ik koop altijd mijn pumps bij jullie. Feestje om in de winkel te komen. Helaaaaas hebben jullie geen koopavond. Daardoor kan ik niet zo vaak langs als ik zou willen....
Ben zeer tevreden. Bestellen lukte zeer vlot. Ook de levering en de kwaliteit zijn ok.
Overtreft de verwachtingen! Top!
Door goede advisering per mail de juiste maat kunnen bestellen. Daarna ook snel geleverd
Veel keus en hele leuke schoenen.
Ze hebben een ruim aanbod aan mooie schoenen, geven prima advies - en ze leveren heel snel! Sandra en Getwin doen het prima, klantvriendelijk en vlot reageren, tenminste, dat is mijn ervaring. Een absolute aanrader voor als je mooie hakken wil!
N.v.t.
Iedere keer ik schoenen bij jullie koop, krijg ik enorm veel goede raad via de website. Alles is mooi uitgelegd en bovendien hebben jullie echt een grote voorraad. Bedankt aan jullie allemaal
Super klant vriendelijk helpen je echt goed . Hakken zitten als gegoten.
Geen pakket ontvangen, na een week geïnformeerd en bleek het buiten mijn weten om retour gegaan te zijn. Hier worden door Silhouette Schoenen BV ook nog kosten (ruim 7 euro) voor in rekening gebracht bij mij als klant. Na niet al te klantvriendelijk mailcontact, een kleine tegemoetkoming gehad in de retourkosten. Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb.
Hallo ! Dank voor je bericht. Inderdaad hebben we mailcontact gehad over jouw order. Je hebt op 17 oktober een order geplaatst die meteen ook 17 oktober verstuurd is. Op 25 oktober heb je ons laten weten dat je je schoenen nog niet in huis had: het pakket heeft een week op het postkantoor voor je klaargelegen om opgehaald te worden. Op de 25e is het pakket terug gestuurd naar de afzender. Dit heb ik je per mail laten weten. Voor pakketten die niet afgehaald worden en weer bij ons retourkomen, zijn wij helaas genoodzaakt de werkelijke verzendkosten plus een opslag, die PostNL aan ons berekent, in te houden op de retourbetaling. Dat is het bedrag van Euro 7,25. Ik heb je dit per mail gemeld, waarop je reageerde dat je niet wist dat het pakket klaarlag omdat de mails waarschijnlijk in je spam beland waren. Je liet weten dat je dit forse kosten vond omdat het buiten jou om fout was gegaan met je zending en dat je het geen service van ons vond. Ik stuurde je vervolgens een mail met een toelichting van onze kant en een andere optie, namelijk het betalen van de verzendkosten die wij in onze webshop hanteren van Euro 5,95 voor het opnieuw toezenden van het pakket. Jij ging op dit aanbod in en ik heb je daarna meteen de traceercode van het nieuwe, nog te plakken label gestuurd zodat het een volgende keer niet meer mis kan gaan met spam-filters en niet-ontvangen mails. Waar je in eerste instantie al meteen een onvoldoende beoordeling plaatste, heb je die naar aanleiding van ons mailcontact aangepast naar de huidige, onvoldoende beoordeling. Dat is natuurlijk je goed recht, maar ik vind het wel heel jammer dat je, nog voordat je je schoenen in huis hebt en we volgens mij tot een oplossing zijn gekomen, nog steeds zo ontevreden bent. Ik denk dat je met 'niet al te vriendelijk mailcontact' doelt op het volgende dat ik je schreef, als antwoord op jouw mailtje dat je de mails van ons niet ontvangen had en de kosten van Euro 7,25 fors en de service tegenvallend vond: "Maar in alle eerlijkheid: als ik zelf ergens iets bestel, let ik er goed op dat ik de mails van dat bedrijf ontvang en anders neem ik contact op als ik niets hoor..." In mijn ogen geen verkeerde formulering, maar blijkbaar kwam de intentie niet goed over. Ik bedoelde met deze formulering, dat ik, als ik iets bestel, goed oplet of ik een bestelbevestiging krijg van een bedrijf binnen een paar uur tot een dag. En dat ik, als ik die niet krijgt, aan de bel trek en daar niet te lang mee wacht. Dit om te voorkomen dat het met mijn order of de levering er van mis gaat. Vervelend als dat niet is hoe je de tekst gelezen hebt, excuses voor de verwarring! Laten we hopen dat de fijne Vizzano pumps, die hopelijk snel opnieuw naar je toegestuurd kunnen worden, de wrevel weg kunnen nemen en dat je ze met veel plezier zult dragen. Hartelijke groet, Sandra - Silhouette PS: deze reactie plaats ik niet om 'het laatste woord' te hebben; wij reageren op alle negatieve beoordelingen. Dit om onze kant van het verhaal te vertellen en eventueel aan de lezers van de reviews dingen te verduidelijken.
Originele beoordeling
Geen pakket ontvangen, na een week geïnformeerd en bleek het buiten mijn weten om retour gegaan te zijn. Hier worden door Silhouette Schoenen BV ook nog kosten (ruim 7 euro) voor in rekening gebracht bij mij als klant. Na mailcontact afgescheept met een "helaas pindakaas"... Eerste en laatste keer dat ik hier besteld hebt.
Mijn interesse naar hakken was al een tijdje gewekt, dus ik bel een hakken dragende vriend en zijn antwoordt was kort maar bondig. SILHOUETTE. tijdens het gesprek alvast even gekeken en wat ik aantrof was wart ik zocht, maar nu, hoe nu verder, ik had geen tijd om naar de winkel te gaan en ik ben ook niet zo van het online bestellen, terugsturen, bestellen,.... Op de site was er een whatsapp knop en daar mijn verhaal gedaan, al snel kreeg ik een duidelijke reactie van Gerwin met instructies hoe te handelen en toen ik deze weer terug gestuurd had kreeg ik al snel een maat advies. Snel mijn hakken van keuze besteld, dezelfde dag verstuurd en de dag er op al in huis, Hmmmmmm, Zaaaaalig, Wauw, ze passen geweldig en ook het hakken lopen valt mij mee, voorzichtig al een paar danspasjes gedaan zelfs. Mensen , gewoon doen, nergens anders gaan kijken, helemaal top (en over the Top). I love it. x Buddha