Super gave unieke schoenen, heb er al zoveel complimenten over gehad. Verzending was ook heel snel, had ze de volgende dag al binnen terwijl ik best laat bestelde de dag ervoor. Bedankt!
Snelle levering. Duidelijke communicatie. Leuk cadeautje.
Bestellen gaat snel en gemakkelijk. Binnen een paar dagen waren mijn schoenen geleverd.
Makkelijk keuze gemaakt op de website. Had ze al eens gepast in de winkel tijdje terug met topexpertise van de dames. Bestelling ging vlot. Na wat onduidelijkheid snel contact genomen en direct feedback gekregen. Pakketje dagje later ontvangen. Netjes verpakt, met duidelijke instructies. En nu genieten van mijn prachtige highheels!
Ik ben heel blij met de zwarte sandalen met hak. Aan het eind van de dag heb ik geen zere voeten :)
Ik ben zeer tevreden met silhouette. Ze hebben een leuke site met een ruime keus. Echt voor ieder wat wils. Verder was ik vergeten om pads te bestellen maar deze werden gewoon kosteloos netjes mee geleverd.. Echt een super service. Daarnaast was ook de levering echt super snel. Top.
Snelle reacties via whatsapp, ook savonds laat nog. Goede uitleg, service. Mooie hakken waar je makkelijk op lopen kan.
Snelle levering Goede service goede service indien je hen contacteert Gewoon erg goed, wat je van een verkoper verwacht, maar neit altijd het geval is pluim op de hoed van Silhouette, of pluim in de kont, of beter in de hiel
Goeie ervaring. Snelle levering. Ben erg tevreden.
Bij vragen helder en duidelijk advies. Site geeft precies de goede info. In 1 woord top
Ik sprak Sandra erg lang terug over een paar super laarzen van Pleaser de service en kennis is echt zooo goed ! na enig mail verkeer met onwijs veel fijne tips en hulp, het even laten bezinken en toch besteld, wat een geweldige laarzen, de hele service is top de online winkel is erg gaaf, en ben nu verslaafd aan de soort laarzen Levering was snel en netjes
Omdat ik niet zeker wist of mijn keuze de juiste was Bij passent met outfit En omdat ik een fijn voetje heb toch voor de zekerheid even een Apje gestuurd met deze vragen en kreeg gelijk antwoord .een super advies .dus gelijk pumps besteld en volgende dag in huis .ze staan super bij m'n oudfit en m'n voetjes .
Snel, klantvriendelijk en altijd blij met de schoenen. X Sheila
Hele leuke schoenen, duidelijk uitgelegd welke pasvorm en hoe ze vallen en persoonlijke kaartje vond ik extra touch
Snelle levering. Hakken lopen comfortabel
Ik heb zojuist verschillende schoenen besteld, heb ze dus nog niet eens binnen, maar ik ben zelden zó tevreden over een collectie, een website en over de service die ik nu al heb mogen ervaren. Een groot pluspunt is de uitgebreide toelichting die er bij elke schoen staat, geweldig!! Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn...
Schoenen besteld op de ene dag, volgende dag al in huis. Bij vragen over pasvorm, retouren etc. super snelle en duidelijke reactie.
Wat een vreselijke man heeft mij te woord gestaan aan de telefoon, wat een taal gebruik, ik schok hier zo van. Je krijgt een grote mond via telefonisch en mail, toe als je probeert toegelichten, ze zijn niet gediend van één weerwoord!! Tokkie gehalte ten top! Dit soort bedrijven geven niks om de consument protocollen. Pas op waar je besteld!
Hallo! Dank voor je beoordeling. Wat jammer dat je ons zo'n negatieve review geeft - maar hij is natuurlijk totaal niet onverwacht. Gelukkig is dit platform niet alleen een plek waar consumenten zich kunnen uiten, maar kunnen wij, als ondernemers, ook reageren op de reviews. Een korte intro van het verhaal: op vrijdag 26 mei om 22.46u heb je een order geplaatst voor een paar hele leuke roze sleehakken. Je order zou normaalgesproken op zaterdag worden verwerkt en op maandag worden verstuurd, zodat je ze in principe dinsdag in huis zou hebben. Echter, vanwege het Pinksterweekend zijn er bij ons op deze maandag geen pakketten opgehaald door de vervoerder. Je pakket is dan ook dinsdag meegegaan met de chauffeur en zou in principe woensdag bij je geleverd worden. Via een extra e-mail hebben we je op zaterdagavond (toen je pakket al ingepakt was en klaarstond om opgehaald te worden door de vervoerder) laten weten dat je pakket iets later geleverd zou worden in verband met Pinksteren. Mijn man Gerwin heeft je toen het volgende gemaild: ----- Hallo! Dank voor je bestelling bij Silhouette :-) Deze is vandaag klaar gemaakt om verstuurd te worden! Normaal gesproken worden de bestellingen op maandag opgehaald en dinsdag geleverd. Vanwege het Pinksterweekend worden de pakketten pas op dinsdag opgehaald. Levering is voorzien op woensdag. Fijn weekend nog! Groet, Gerwin – Silhouette ----- Enkele minuten eerder hadden we je al de traceerlink van je pakket gestuurd, zodat je je zending zou kunnen volgen. Tot zover: alles oke. Totdat we jouw mailtje kregen op 31 mei, de woensdag dat je pakket in principe bezorgd had moeten zijn. Voor de volledigheid verwijs ik vanaf hier naar de tussen jou en mij gevoerde e-mailcorrespondentie op donderdag 1 juni. In alle eerlijkheid: ik zie niet waar ik een grote mond heb gegeven in onze e-mailwisseling? Het taalgebruik is naar mijn mening ook correct; ik beantwoord je vragen, geef je toelichting en laat de vervolgstappen weten in de afhandeling van de toekomstige creditering van je order. Want je gaf in niet mis te verstande bewoordingen aan dat je de order zou weigeren. De gehele mailcorrespondentie is als .pdf-bestand geüpload op onze website; uiteraard zijn jouw persoonlijke gegevens onleesbaar gemaakt in verband met de privacy. De e-mails vind je hier: https://silhouette.nl/wp-content/uploads/2023/06/125642.pdf (voor de geïnteresseerde lezer van deze review: je kunt de bovenstaande link even knippen en plakken in een nieuw browservenster. Begin, voor het beste resultaat, met het lezen van het onderste bericht en lees vervolgens steeds 'van onder naar boven' zodat de correspondentie in chronologische volgorde is.) Ik begreep inderdaad van mijn man en mede-eigenaar van ons bedrijf dat je ook naar de winkel had gebeld omdat je vond dat je niet correct te woord was gestaan via de e-mail. Je vertelde dat je mijn mails klantonvriendelijk vond. Je vond dat we beter moesten communiceren dat er een vertraging was met je pakket en dat allemaal op een niet zo vriendelijke toon. Mijn man antwoordde vervolgens dat wij niet van alle pakketten kunnen bijhouden, of de vervoerder deze inderdaad op tijd levert, maar dat je juist dáárom zelf de traceerlink hebt gekregen, zodat je zelf je pakket zou kunnen volgen. En dat een vertraging bij de postdienst nu eenmaal soms kan gebeuren, zeker na een feestdag. Mijn man kon echter niet uitpraten, want tijdens zijn toelichting was je zo vrij om eenzijdig de verbinding te verbreken. Ofwel de hoorn op de haak te leggen terwijl hij je iets aan het uitleggen was. En daar schrok hij dan weer van. En eerlijk gezegd vinden we dát iets wat eventueel zou kunnen worden aangezien voor Tokkie-gedrag. Ik hoop dat je afgelopen zaterdag een hele toffe dag hebt gehad op de Pride Utrecht en wens je nog een fijne dag! Hartelijke groet, ook namens Gerwin, Sandra - Silhouette
Prima service en helder in communicatie. Kortom lekker zo door gaan.
Ik was al een tijd opzoek naar schoenen met een hoge hak die ook echt werkte voor mijn benen en voeten. Halve maten maken het soms enorm lastig maar het advies en de omschrijving van de schoenen/hakken hielp zo goed!!
Snelle levering. Persoonlijk bericht op factuur is zeker een plus punt. Zelf nog niet in de winkel geweest maar dat ga ik wel doen.
Wat fijn om een extra cadeautje te ontvangen bij de bestelling!
staan super mooi
Hele goede communicatie, steeds op de hoogte gehouden hoe het gesteld was met de zending. Hele goede kwaliteit, mooie sortering en veel keuze. Goede tips qua maatvoering en heb hierdoor meteen de juiste maat.
mooie site en goed en betrouwbaar