Top schoenen en service!

De schoenen waren snel geleverd! Netjes verpakt zodat het geen schade kon oplopen tijden de transport. De hakken waren echt prachtig. Verder zat er een leuk briefje bij met als bedank gratis voetenpads die je in de hakken kunt plaatsen zodat je niet naar voren kunt glijden en wellicht een stukje verlichting. Ik ben heel tevreden en zal zeker meer bestellen hier.

• Afspraken nakomen

Hele prettige en snelle klantenservice, mijn laarzen zitten als gegoten.

Ik had wat vragen over de laarzen die ik op het oog had. Na contact te hebben gezocht reageerde Sandra heel snel. Door haar hulp heb ik de perfecte hakken kunnen bestellen. Mijn bestelling werd binnen twee dagen bezorgd. Keurig verpakt met een persoonlijk bericht op het bijgevoegde kaartje. Er was echt aandacht aan besteed.

Super service

Ik twijfelde over mijn maat schoenen. Via chat mijn vraag voorgelegd. Super snelle en behulpzame reactie. Is toch geweldig. Na de chat meteen het artikel besteld. De volgende dag zeer netjes verpakt ontvangen. Top

Mooie schienen

Voldoen volledig aan de beschrijving.

Geweldig!!!

Ik kom al jaren bij Silhouette voor iedere kleur, vorm en maat schoen. Er is van alles en als het er niet is dan zorgen ze dat het er komt. Service in de zaak is uitstekend. Silhouette is al jaren een begrip in Rotterdam.

• Afspraken nakomen

Snelle levering, netjes ingepakt, goede communicatie

Prachtige laarzen voor paaldansen besteld. De grootste keuze ook uit Pleasers! Ik ben heel tevreden.

• Afspraken nakomen

Ondanks dat de laarzen niet helemaal optijd konden worden verstuurd, perfecte service met duidelijke uitleg waarom het wat langer duurde.

Zeer goede ervaring

Wat snel werden mijn schoenen in België geleverd. En ook nog met een persoonlijk bedankje en een extra cadeautje. Echt super lief. Je merkt echt dat ze niet zomaar schoenen verkopen maar bezig zijn met hun passie. Ik kreeg echt een doosje ‘liefde’ opgestuurd! Top!!

Uitstekend geholpen snelle levering

Ik heb goede info gekregen voor het kopen van mijn laarzen betreft maat en pasvorm wat ik wilde hebben raden zij mij af ivm pasvorm zij kwamen met een goed alternatief een prachtige laars met natuurlijk een perfecte pasvorm het was ook snel gelverd ik was zeer benieuwd ik pakte ze uit en ja hoor perfect ik was en ben heel blij mijn volgende Aankoop zeker weer hier

Super leuke pumps!

Ondanks dat de pumps niet helemaal zijn zoals op de foto’s ben ik er erg blij mee!

Uitstekend!

Snelle bezorging en altijd netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden!

• Afspraken nakomen

Wat een fijne hulpvaardige mensen met kennis van voeten.

Mijn ervaring is dat ik heel goed geadviseerd ben op een heel persoonlijke en prettige manier.

• Afspraken nakomen

Snelle levering, goede communicatie en sevice. Prachtige pumps besteld, helaas pasten de pumps niet, had ze voor de zekerheid 1 maat groter gekocht.

• Afspraken nakomen

Geweldige service en geweldige hakken!

Ik ken Silhouette al super lang. Kocht er in mijn tienerjaren vaak hakken (tot grote frustratie van mijn moeder haha). Daarna ben ik ze een beetje uit het oog verloren maar wat ben ik blij dat ik ze weer gevonden heb! 2 paar schoenen besteld. Leuke sleehakken van eigen merk en heeeele hoge hakken van Vizzano. Ze waren enorm netjes verpakt zowel in de doos als in de verpakking. Bezorgen ging ook enorm snel. Als kers op de taart zat er een kadootje bij: pads voor in je hakken. Wat enorm lief! Tot heel snel weer toppers ❤️

Service ✔️ Kwaliteit ✔️ Persoonlijke handgeschreven note✔️ Snelle levering✔️

• Snelheid van verwerken van je order
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Wederom zeer tevreden

Deze keer via online gekocht en aan service valt er ook deze keer aan niets te ontbreken. Fijn even persoonlijk contact gehad via de bedrijfs app over de juiste maat. Nogmaals, enorm tevreden. Thank you ladies

• Afspraken nakomen

Silhouette verkoopt hele leuke schoenen, ruime keuze en betaalbaar!! En ook een goede sevice , ben zeer tevreden over deze site!!

• Afspraken nakomen

Groot aanbod; voor ieder wat wils. Wat je krijgt komt overeen met de foto's van de site. Snelle levering. Fijne schoenen. Zeer betaalbaar.

Prachtige sleehak

Ben helemaal verliefd op deze schoenen!!

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Snelheid van verwerken van je order
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Via webshop een prettige mannier van winkelen

Goede info van het produkt op de webshop. En snel info via whats app

Altijd goed! Pasvorm en service

• Afspraken nakomen

Geweldige service, maar de schoenen doen pijn.

De service was heel goed, heel vriendelijk en zeer snelle levering. De schoenen zijn prachtig. De schoenen zijn echter van vrij hard en scherp materiaal. Na 10 minuten deden ze echt al veel pijn. Ik koop elke maand nieuwe hakken, maar heb nooit zoveel pijn dat ik ze halverwege de avond uit moet doen. En dit is dan nog wel het duurste paar uit mijn collectie......

• Afspraken nakomen

Alles is keurig verpakt, er zit een persoonlijk briefje bij en ook nog gratis zooltjes. Hele goede ervaring. Retourbeleid is ook uitstekend.

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.

Snelle en goede service

Beste ooit! Koop er al jaren en ben altijd blij met mijn nieuwe schoenen. Of je nou online of echt in de winkel bent, er is altijd even veel aandacht! Snelle levering en goed verpakt. Ben er zo blij mee!

Snelle levering, goed voetbed

Hele mooie schoenen, zaten super lekker ivm goed voetbed. Kreeg er nog extra dingen bij voor in de schoenen. Helaas waren ze me iets te klein..