Mooie uitgebreide collectie met goede pasvorm en mooie kwaliteit. Ook het retour beleid is prima,het crediteren gaat snel, zeer prettig winkelen!
Snelle levering, goede tips en advies om ze goed te dragen.
Ik ben zeer tevreden over alles. De snelle levertijd en de kwaliteit van de hakken. Ook ben ik erg te spreken over de service van de winkel medewerkers.
Snelle levering, nette verpakking en goede service! Zou het 100% aanraden.
Mooi pumps, hele goede sevice, klantvriendeijk en goede verpakking bij verzending.
Snelle levering,netjes vrrpakt
Geweldig goede service en natuurlijk de geweldigste schoenen....jammer dat jullie alleen in Rotterdam zitten ;) ;P De filmpjes op insta vind ik ook altijd helemaal geweldig. De passie spat ervanaf...
Snelle levering en super leuke schoenen
De schoenen zijn super goed van kwaliteit en zitten als gegoten ,ik moet dan ook niet lang wachten op mijn bestelling het is al mijn derde paar ik wil echt geen andere meer !!
Al vaker party schoenen gekocht bij Silhouette en altijd blij mee
Gewoon een super goed bedrijf!
Maat kleiner dan mijn maat dacht te klein,maar ff uitlopen en ok.
Altijd goed geholpen. Eerste keer in de winkel heel goed geadviseerd en daardoor durfde ik m’n tweede paar online te bestellen na wat vragen via whatsapp. Ze nemen echt de tijd voor je.
Mooie schoenen gezien, besteld, betaald en vlot geleverd, zo hoe online shoppen hoort te gaan!
Prettige webshop waarin je snel kan vinden wat je zoekt. Makkelijk bestellen en snelle levering in een neutrale verpakking.
Heel blij met mijn aankoop, Ze zitten geweldig
Hele leuke en gemakkelijke site. Er staat ook een hele beschrijving bij de schoenen over hoe de maat valt of als je laarzen koopt, of deze goed zitten voor dikke kuiten of niet. Je kan op hun YouTube ook zien hoe de schoenen eruit zien als ze gedragen worden. En bij levering zat er een leuke omschrijving in hoe ik heb beste de laarzen kan aantrekken. Ik ben een super contente klant.
Online 2 paar pumps besteld, netjes verpakt ontvangen.
Goede en snelle en vriendelijke service met ook nog een gratis kado
Koop graag me schoenen van Pleasure daar , deze keer via de post de schoenen laten komen , het zat keurig ingepakt . en ben weer zeer tevreden met me aankoop ,
Alleen het maatadvies klopt niet helemaal, ze zijn aan de kleine kant.
Ik ben erg tevreden met de schoenen die ik gekocht. Hele fijne schoenen en comfortabel.
Overzichtelijke site, vlot bestel proces. En volgende dag geleverd.
De uitleg op de site over het product is heel duidelijk. je voelt dat de mensen van Silhouette voeling hebben met wat ze verkopen. Een vriendin van mij kent jullie ook niet beste mensen. ik denk dat er na mijn enthousiaste reactie wel verandering zal in komen Nu, mijn aankoop. niks mis mee hoor, maar ik moet echt eens gaan afleveren "puntschoenen" te kopen. een ronde neus loopt nu eenmaal beter voor mij (last van G+ voetbreedte). en daar wringt hem ,mijn idee, wel wat het schoentje..aanbod in "ronde neuzen". een plateau is mijn ding niet, daar vind je wel wat "ronde neuzen" voor de rest enkel een dikke 10 op10 voor jullie en jammer dat de winkel vanuit België met het OV moeilijk te bereiken is
Super snelle service Goede kwaliteit hoge hakken en een persoonlijke boodschap van de verkoopster in de doos Reuze leuk