Wat een prachtige schoenen en ze lopen veel lekkerder dan verwacht.
Alles wat je van een winkel mag verwachten, met een persoonlijke touch
Persoonlijk briefje bij de bestelling en snelle service. Als ze open zijn kunnen ze de bestelling direct versturen en is het de dag erna in huis
De schoenen en laarzen zijn echt zo waanzinnig gaaf en past altijd!
Snelle levering. Goed verpakt. Een retour gestuurd binnen 3 dg geld al weer teruggestort.
Alles kunnen vragen betreffende de hakken via de klantenservice. En bij ontvangst van de hakken verbaasd over de geweldige kwaliteit. Al met al topwinkel!
Mooie laarzen. Ik had maat 38 besteld, oogde aan de kleine kant, maar paste precies. Ik heb stevige kuiten, had altijd moeite om mooie lange laarzen te vinden met een mooie hoge hak. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen maar ze zien er mooi en netjes afgewerkt uit, voor een mooie prijs. Als de kwaliteit goed is zal ik zeker vaker bestellen.
Super omschrijving van artikel Snelle levering Persoonlijke kaart erbij maakt het perfectie
Ik kon mijn bestelling plaatsen en vrijwel direct werd het door een bekende opgehaald waardoor ik toch nog de juiste schoenen binnen had voor een shoot! Heel erg bedankt hiervoor en voor het persoonlijk geschreven notitie! Persoonlijk houd ik daar erg van, een hart voor je werk! Dankjulliewel toppers!
De fysieke winkel is een gezellige, fijne winkel en kan gewoon op mijn gemak passen en dat is fijn als je zo een excentriekeling bent als ik. Je schoenen passen in de winkel is wel aan te bevelen! Via de webshop had ik zwarte paaldansschoenen besteld want mijn maat wist ik al en zijn toppie! Het handgeschreven berichtje van de verkoopster was de kers op de taart. Echt wel!
Prachtige schoen en super service
Goede pasvorm en uitstekende bereikbaarheid en service.
Ik heb prachtige schoenen besteld voor mijn meissie, maar helaas waren ze iets te smal. Retourlevering ging prima en is snel afgehandeld, we gaan nog in de winkel passen omdat in real life passen toch makkelijker is.
Super blij met mijn nieuwe laarzen
Snel bezorgd. Aardige attentie en persoonlijk berichtje van verkoper.
Alle laarzen en schoenen van Silhouette zijn geweldig mooi en uitstekende kwaliteit. Bij bestelling verzenden ze ook erg snel zodat je gelijk kunt genieten. Bij deze een dikke pluim voor de medewerkers ! Via Facebook en Whatsapp super communicatie gehad.
Super veel keuze, altijd goed geholpen door het personeel en niet duur. Topwinkel!
Ik had leuke hakken besteld maar ze bleken een maat te groot. Dus ik maar langs gegaan in full-dress werd goed geholpen, geen jugment. Ook meteen de andere maat mogen passen. Alles was zo geregeld ;)
Snelle levertijd goede service
zeer goed goed kwalitaat en zeer goed peroneel
Het pakketje was er snel en zag er leuk ingepakt uit:) Schoenen waren precies zoals verwacht en zagen er netjes uit!
Super altijd
Zoals altijd weer goede service en levering. Ben heel blij met mijn fuctiakleurige pumps.
Goedemorgen omschrijving Snelle afhandeling
Mijn laarzen zijn netjes geleverd volgens de beschreven levertijd. Communicatie vind ik bij Silhouette echt een toegevoegde waarde. Daarin onderscheidt Silhouette zich ten opzichte van andere winkels. Ga zo door, toppertjes.