Passvorm goed, kleur mooi, goed kwaliteit
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Altijd perfecte service.
Mijn bestelling kwam een dag eerder dat op de tabel aangegeven verzend tijden. Mooie verpakking, goede omschrijving het de poseer schoen te gebruiken en een handgeschreven kaartje maakt het altijd persoonlijker. Ik ben heel tevreden en zal zeker vaker bestellen!
Er was een probleem met om de bestelling rond te krijgen omdat de betaling van mijn kant niet lukte. Contact opgenomen en de problemen opgelost en de schoenen waren dezelfde week nog binnen. Eén paar retour gestuurd omdat die niet paste en binnen een week het geld weer op de rekening!!! Erg netjes allemaal!!!
Top !
Precies zoals op de foto zitten netjes maatvoering perfect en als extraatje ook nog gratis de anti-slip kussentjes om niet naar voren te schuiven in een woord super
Duidelijk wat je besteld, wanneer het geleverd wordt en kwaliteit als verwacht.
Kreeg goed advies en de suggesties waren perfect. Zal het zeker aanbevelen.
Goeie service, ideaal voor kleine maten, goeie prijs en kwaliteit. En leuk presentje
Ik heb al meerdere keren hier schoenen gekocht, ze zijn snel en vriendelijk. Een enorme keuze aan schoenen, ook nog comfortabel ☺️. Maar ook als het een x geen match is, geen probleem! Ik blijf zeker hier schoenen kopen en raad iedereen aan eens een (online) kijkje te nemen.
Supersnelle en supergoede service. Geen vraag is te gek en je wordt super geadviseerd
Ik had wat pumps in mijn maat besteld waar ik helaas niet in kon. Maar had ik gebeld naar de winkel en werd meteen goed ontvangen, toen ben ik fysiek naar de winkel geweest om de pumps te ruilen en daar heb ik echt een fijne ervaring gehad. Er werd goed gekeken naar wat ik wilde en goede adviezen gegeven. Uiteindelijk heb ik nieuwe pumps die ik echt geweldig vind! Dankjewel voor de geweldige service!
Heerlijke pumps fijne service en een leuk presentje en persoonlijk boodschap. Alsnog dank hiervoor
Na 3 vergelijkbare modellen te hebben gekocht bij andere winkels, was het 4e paar van Silhouette het blijvertje. Erg mooie en fijne sandalen waar ik hopelijk lang plezier van heb! En dank voor de extra zooltjes
Goeie service, kwaliteit en prachtige schoenen.
De enige winkel waar ik mijn maatje 33 kan vinden. Super mooie schoenen en goede kwaliteit
Dezen passen heel goed, de uitleg op de site over de maatvoering was echt goed. Danke
altijd goede schoenen (hakken) snelle levertijd geweldige shop als je van hakken houdt
Heb eerst concact met een medewerker van silhouette over hoe ik het beste mijn schoen maat kan bepalen het een heel goede uitleg gekregen daar na hebben we samen gekeken welke schoenen voor mij in aanmerking kwamen door deze adviezen heb ik nu twee paar zeer mooie laarzen gekocht de maat is precies goed en ze zitten prima met lopen zo,n goed advies als je bij silouette krijgt heb ik nog nergens gehad vandaar dat ik dan ook 5 sterren geef voor dat ik het vergeet had de schoenen ook nog binnen twee dagen binnen echt hele goede service ga zo door de groetjes van een groot fan van jullie ......
De schoenen zijn van goede kwaliteit.
1ste maal dat ik bestel. Leuk cadeautje bij en een persoonlijk kaartje. Altijd leuk !
Snelle levering, prima product.
Snel en goed.
Snelle reactie via Whatsapp. Dames zijn erg behulpzaam en super vriendelijk. Heel veel geduld en kennis. Snel geleverd.