gemakkelijke website, mooie schoenen, snelle levering, cadeautje als verrasing en blij met de aankoop
Super fijne hakken!
Snelle levering en bij problemen met de levering doen zij er alles aan om te helpen.
Super mooie sandaaltjes met hoge hakken gekocht, eerst na advies gevraagd te hebben via Whatsapp ,hele snelle levering. Ik heb al verschillende pumps met hoge hakken en laarzen van Silhouette gekocht zowel in Rotterdam in de winkel als via de website en telkens heel tevreden. De sandaaltjes zijn zeer mooi, super sexy en hebben een mooie fijne hoge naaldhak, ze zijn heel leuk om aan te hebben en op te lopen . Silhouett schoenen daar moet je zijn voor de perfecte hoge hakken.
Wat een keuze toen ik ging zoeken naar witte sandalen voor bij een spijkerbroek of een witte outfit. De witte sandalen met gekruiste bandjes over de voet en een wat bredere naaldhak zitten heerlijk en lopen heel gemakkelijk. Weer geslaagd dus bij Silhouette!!
Goede service, snelle bezorging en mooie schoenen.
Veel keuze, leuke items, goede info over de schoenen hoe ze vallen en hoe je ze het beste kunt behandelen aantrekken etc.
De beschadigde laars met rechts voor een zwarte vlek, gelijk terug gestuurd. Ze pasten tevens niet. Veel heen en weer gemaild met Silhouette, aankoopbedrag minus retourkosten terug ontvangen. Vraag hoe de beschadiging ontstaan is is niet opgelost. Zou aan klant liggen, omdat 'het product altijd gecontroleerd wordt'...... Veel aandacht gekregen, maar uiteindelijk niet naar tevredenheid afgerond.
Hallo Michel, Dank voor je bericht. Op 16 juli hebben we een mailconversatie afgesloten, waarbij we dacht ik, het verhaal naar eer en geweten hadden opgelost. Echter, blijkbaar zit er twee weken later toch nog een stuk ongenoegen aan jouw kant. Dat is jammer, maar het is zoals het is : het is niet mogelijk om iedereen tevreden te houden. Ik vind je info bij je beoordeling echter wat te kort door de bocht. Daarom wil ik daar op deze manier nog één keer op reageren. Niet om 'mijn gelijk te halen', maar omdat ik vind, dat iedere review een reactie verdient. De laarzen die je kocht voor je vriendin, hebben we snel naar haar toegestuurd. Jouw vriendin had de laarzen ontvangen, ze had ze gepast maar ze pasten niet goed Ook zat er een zwart vlekje op de neus van de laarzen. Jij wist daar in eerste instantie volgens mij niets van; jouw vriendin liet ons dit weten middels een negatieve beoordeling via deze website. Ik stuurde een reactie op de review die je vriendin plaatste, met de melding dat ik het jammer vond dat ze niet even contact met ons had opgenomen over het vlekje, maar direct een negatieve beoordeling had geplaatst. Ik schreef in die eerste reactie, dat ik wel een vermoeden had wat het vlekje zou kunnen zijn - een aanstootvlek, van het per ongeluk stoten van de zool van de ene laars tegen de voorkant van de andere. In jullie geval levert een zwarte loopzool op een witte laklaars dan zo'n vlekje op, dat heel gemakkelijk te verwijderen is. En zo'n plekje kan nu eenmaal ontstaan bij het passen van de laarzen en kan helemaal geen kwaad. Ik meldde in mijn reactie op de negatieve beoordeling die je vriendin had geplaatst, dat als ze even contact had gezocht, ik graag had gezien wat voor vlek ze bedoelde en dat ik, als het écht een fout van het product zou zijn, met alle plezier een retourlabel had gestuurd waarmee de laarzen kosteloos gestuurd hadden kunnen worden (want je vriendin vond het eigenlijk niet kunnen dat ze voor haar retour moest betalen, filterde ik uit haar beoordeling). We kregen de laarzen retour en ik heb je meteen een filmpje via whatsapp gestuurd, waarin ik ter plekke heel gemakkelijk het plekje in kwestie verwijderde. Het ging dus niet om een fout in het materiaal of een defect product. In onze mailconversatie die volgde, kwam het er eigenlijk op neer, dat de laarzen niet goed pasten. Ik bood aan kosteloos een maat groter te sturen, maar dat wilden jullie niet. Vervolgens hebben we jullie retour afgehandeld zonder inderdaad de gemaakte verzendkosten voor het retoursturen te vergoeden. De retourkosten zijn, als je via onze webshop bestelt, voor rekening van de klant. De laarzen zijn gratis aan jullie toegestuurd; de retourkosten zijn voor jullie rekening. In jouw beoordeling hierboven stel je dat de vraag, hoe de beschadiging is ontstaan, niet is beantwoord. Dat is niet juist, daar heb ik juist heel veel aandacht aan besteed. In mijn laatste mail aan jou stuurde ik je het volgende: "Bij het passen komt de zool van de ene laars soms tegen de bovenkant van de andere laars. Dan krijg je een zwart veegje. Daarom zaten de laarzen ook heel zorgvuldig verpakt; apart van elkaar, zodat ze elkaar niet kunnen beschadigen. Het vlekje zat er zeker weten bij het versturen niet op: voordat wij een product versturen, checken wij het artikel op plekken in het materiaal en bij een hoge laars, zoals die van jullie, checken we ook of de rits het goed doet om problemen hiermee te voorkomen. Voorts schieten we er ook een 'warning label' aan; dit is een label om te voorkomen dat een laars gebruikt wordt voor mee dan alleen even passen (zodat jij weet dat je een gecontroleerd paar hebt gekregen en wij bij de retour weten dat de laarzen enkel zijn gepast en niet voor een avondje feesten op een binnenlocatie zijn gebruikt). Het vlekje zat mídden op de neus. Dit is echt van het aanstoten gekomen. Het gebeurt uiteraard ook bij zwarte laarzen met een zwarte zool, maar op een zwarte lak bovenkant zie je dit soort kleine plekjes natuurlijk niet en vallen ze dus niet zo op zoals op de witte laarzen." Nergens schrijf ik dat het 'aan de klant zou liggen omdat het product altijd gecontroleerd wordt'. Maar laten we eerlijk zijn: het vlékje was al lang de reden niet meer van de retour. Mevrouw vond de laarzen niet fijn zitten. En dat is natuurlijk een prima legitieme reden om een product retour te sturen. Maar in dat geval hanteren we gewoon de geldende regels voor retour in onze webshop. Hartelijke groet, Sandra
Originele beoordeling
De beschadigde laars met rechts voor een zwarte vlek, gelijk terug gestuurd. Ze pasten tevens niet. Maar als ze wel gepast hadden had ik ze vanwege de beschadiging toch geretourneerd. Zoiets kan niet. Het kostte me ook nog een 7,50 verzendkosten voor niets.
Goedemorgen Michel! Ai, da's vervelend dat de laarzen niet goed zijn en dat er een vlek op de voorkant zit! Jammer dat je meteen hier een beoordeling plaatst, en niet eerst even via een mailtje of whatsappje contact met ons opneemt, zodat we met je mee kunnen kijken.... We hebben de witte laarzen gechecked voordat we ze versturen, dus óf we hebben er overheen gekeken - wat natuurlijk kan, maar da's niet handig - óf het is een zwarte 'aanstootvlek' die er wellicht bij het passen op gekomen is... van de loopzool van de ene laars, die tegen het witte lak van de andere laars gekomen is. En als dat laatste het geval is, is dat heel simpel op te lossen; dat gebeurt namelijk wel vaker bij lakschoenen en laklaarzen in een lichte kleur, die een donkere loopzool hebben. Je schrijft dat je verzendkosten hebt moeten maken om de laarzen retour te sturen. De verzendkosten van een retour zijn inderdaad voor jouw rekening, maar nogmaals, als jij eerst contact met ons had opgenomen en het had een terechte klacht geweest, dan hadden we je uiteraard een label gestuurd waarmee je ze kosteloos retour kon sturen. Ik snap dat je teleurgesteld bent, dat de laarzen én een plekje hebben, dat er niet op hoort, én niet pasten (heb je overigens de beschrijvende tip goed doorgenomen, die in de doos was meegestuurd en waarnaar op de faktuur wordt verwezen? Deze tip zorgt ervoor dat de laarzen als een zonnetje dicht gaan, ook bij volle benen). Ik vind het echter erg jammer dat je niet even bij ons aan de bel hebt getrokken zodat we een stukje ongenoegen weg hadden kunnen nemen. Zodra we jouw retour ontvangen hebben, zullen we meteen contact met je opnemen en handelen we alles uiteraard naar behoren af. Is het inderdaad echt een terechte klacht, dan vergoeden we je vanzelfsprekend de gemaakte verzendkosten. Hartelijke groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Schoenen werden op tijd geleverd in een mooie verpakking én met een cadeautje. Ik ben ben superblij met mijn nieuwe hoge hakken en de bijgeleverde balettes om het draagcomfort te vergroten. Duidelijke omschrijving op de website en goede tips voor een ‘beginnend’ hakkenloopster als ik ;-)
Wederom weer enorm blij met alles, me bestelling is perfect.
leuk briefje en leuke doos
Ruime keuze, snelle levering, en prijs kwaliteit is gewoon top. Mijn hakken bestel ik steeds hier
Super goed geholpen via de side en de beschrijvingen die er bij staan zijn top ! pakketje snel ontvangen happy mee
Zoals ik van vroeger al gewend ben van (de medewerkers van) deze winkel is de service goed en de kwaliteit van de producten ook
Keurige vlotte levering
Prima advies, vlotte en duidelijke communicatie en vlotte levering.
Er wordt altijd mee gedacht en ook altijd vriendelijk. Ook al bestel ik iets verkeerd kan het gewoon omgezet worden en nog steeds even vriendelijk.
De service is super goed want ik bestel me schoenen en dan krijg je mailtjes er wordt ook altijd iets extra's bij gedaan en de schoenen zijn super goed verpakt. Krijg ook vaak complimenten over de schoenen
Word goed op de hoogte gehouden omtrent bestelling. En goede service!
Die persoonlijke notities op de facturen… Zo fijn! Ik heb wat pix op insta geparkeerd v optredens, waar ik de schoentjes draag. Ik heb er inmiddels 4 paar (bling bling sandaletten)… en jullie geragd. Grtz Katia
Een aantal keer schoenen besteld in kleine maat ! Super mooie vrouwelijk schoenen ook in kleine maat. De service is heel goed mooi verpakt met een persoonlijk berichtje geschreven erbij en snelle verzending! Gewoon een dikke 10
Erg lieve mensen met verstand van hoge hakken!
Superrrrrrr site ! Leuke grote keuze ! Goed advies . ECHT EEN AANRADER !!!
Silhouette is een top winkel en webshop in hoge hakken. Geven goed advies en een scherpe prijs.