De schoenen zitten goed, hartelijk bedankt voor de service!
Blij met de schoenen en de manier van verzenden! Superleuk ook dat jullie een zooltje cadeau geven.
Wat een service! Vanaf het eerste contact (WhatsApp) tot het uitpakken van mijn mijn nieuwe schoenen in een woord geweldig! Behulpzaam, vriendelijk en klantgerichte service daar wordt een mens blij van! De schoenen zitten dankzij het geboden advies als gegoten. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!
Ondanks dat het even rijden is, meer dan de moeite waard. Heel fijn, goed en deskundig geholpen met schoenen in mijn maat 31/32. Ze doen ook echt moeite voor je en niets is teveel. Super blij.
Omdat ik hele kleine voeten heb, maat 33 was ik op zoek naar mooie haken voor een bruiloft. Via Google gezocht en kwam uit bij deze winkel. Zo wat was ik blij, en wat veel keus ook. Snel zag ik het type sandaal met die ik zocht. Het moest online besteld worden omdat ik niet dichtbij rotter dan woon. Maar welke maat moest ik dan bestellen? Via de WhatsApp heel goed geholpen en binnen 1 dag waren de sandalen binnen. Top service. Ik ga zeker vaker bestellen! Bedankt voor de goede service. X
Een vraag gesteld over de maat, en kreeg gelijk een vriendelijke reactie! Schoenen zijn van hoge kwaliteit
Ik wordt in de winkel altijd super goed ontvangen, en goed geholpen. Als ik iets online bestel, is het zorgvuldig ingepakt en echt een cadeautje om te openen. Top winkel, top service!!
Ik ben geopereerd aan beiden enkels en zocht een brede hakblok omdat stappen onstabiel gaat voor mij op hoge hakken. Ik bestelde en de volgende dag had ik ze al. + Cadeau'tje schoenzool. Ik was aangenaam verrast, ze lopen zeer zacht aangenaam en stabiel. Wel wat hoger dat ik had verwacht. Maar voor op een lange kleed zeer toepasselijk.
Snelle levering! Gratis zooltjes erbij! Vriendelijk berichtje bijgevoegd!
Vlotte afhandeling van de bestelde artikelen en prijs-product verhouding is goed. De website is duidelijk en overzichtelijk.
Vlotte samenwerking, snel aan huis geleverd, en de levering ongelooflijk mooi verzorgd , met nog enkele kleine extraatjes die HET VERSCHIL maken tov andere, dank u ,
De schoenen voelen heerlijk aan en je kunt er uren op lopen met gemak. Ik ga zeker weet bestellen .
Prima ervaring voor herhaling vatbaar. Helaas vielen deze pumps toch kleiner uit dan verwacht maar dat is nu eenmaal het risico van online bestellen.
Snel geleverd, goed verpakt en product voldoet aan de omschrijving
Persoonlijke communicatie wat het online bestellen makkelijker maakt. De tijd ervoor nemen, echt top !!
Goed advies gegeven op de site en de kwaliteit is perfect.
Vlugge levering en wat zijn ze prachtig
Helaas de verkeerde schoenen ontvangen. Beschadigde verpakking. Wel goed opgelost doordat ik ze een mail heb gestuurd. Schoenen zelf zijn wel mooi.
Hi Kaya, inderdaad - we hebben een misser gemaakt met jouw order en de verkeerde schoenen aan je gestuurd. Superstom! Per ongeluk hebben we twee getalletjes in het artikelnummer verwisseld en dat resulteert inderdaad in een compleet ander paar hoge hakken dan je hebt besteld.... Sorry hiervoor! Gelukkig had je snel contact met ons opgenomen via de mail en konden we je meteen een retourlabel sturen, zodat je het pakket kosteloos terug kunt sturen. Zoals in mijn mailtje aan jou ook gevraagd: zou je ons nog wat meer info kunnen geven over hoe je de verpakking hebt gekregen? De schoenen moeten in zakjes zitten, de schoenen-met-zakjes in een panter-tasje en dat geheel netjes in de schoenendoos, met daarbovenop het papierwerk. Het geheel moet verpakt zijn geweest in bruin kraft papier met daarop een label met jouw adres. Als ik jouw bericht zo lees, lijkt het of er meer aan de hand is en of er wellicht met het pakket tijdens het transport iets niet goed is gegaan, dat zou vervelend zijn! We zien deze schoentjes graag retour en zullen dan ofwel je retour afhandelen en het aankoopbedrag meteen terugstorten aan je, óf de juiste hakken sturen - uiteraard op onze kosten. Wil je me in een mail nog laten weten, wat je wenst? Dan kunnen we dit snel voor je oplossen. Nogmaals excuses voor je ongemak en een fijne avond, groet, Sandra - Silhouette
Ik ben erg tevreden met de winkel, snel geleverd, heel goed kwaliteit van schoenen
De schoenen waren allemaal te small voor mijn voeten. Ik heb de hele doos meegenomen naar de winkel en daar werd ik netjes geholpen voor de juiste maat te vinden voor een bredere voet. En ik ben super netjes geholpen!
Hi! Yes, goed dat je inderdaad in de auto bent gestapt en langsgekomen bent! Nu ben je superleuk geslaagd en heb je de juiste hakken voor je bruiloft - en nog 3 paar andere leuke ;-) We zien het ene paartje, dat je nog thuis had, wel per post retour komen - de paren die je nu hebt uitgezocht in de winkel, passen veel beter! Groetjes van ons allemaal, ook aan je moeder, en een prachtige dag gewenst volgende week! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Ik was aangenaam verrast dat er persoonlijk op mijn vragen werd gereageerd. Ik kreeg goede adviezen en ook nog een stel kussentjes cadeau voor de confort in de schoenen te verhogen. Top!
ten eerste: ze plakken een sticker van hun zelf over het pleaser-merk in de schoenen. ten tweede: ze vragen 6 euro extra voor het verzenden via postnl. ten derde: koop je maat 44, dan krijg je 46 terwijl, als ze gewoon de pleaser matentabel aanhouden, dan ben je van dit probleem af. 44 komt overeen met 28.8. 46 komt overeen met 30.8. en waarom niet gewoon maat 12,13,14 gebruiken, en duidelijk op de site vermelden dat de dames maat 14 overeenkomt met heren maat 12. ik kan wel begrijpen dat het verspringen van de maten een hoop gedoe met zich mee brengt, maar ik zou me dan vasthouden aan een vaste lijst. dit is mijn ervaring met pleaser, en ik heb al veel schoenen van ze...denk wel 25 paren!!!, dus ik weet waar ik over praat. verder zijn het wel vriendelijke mensen als je in de winkel komt. maar online bestellen is echt goed oppassen, want je hebt zo de verkeerde maat thuis, en dan het gedoe weer van terug sturen op EIGEN kosten!
Hallo Erik! Dank voor je bericht. Je bestelde bij ons blauwe Pleaser hakken in maat 43 via onze webshop. Een paar dagen eerder kocht je een paar zwart-met-rosé Pleasers in maat 44. We hadden gezien dat je een order plaatste in een andere maat dan je eerdere order, maar gingen er eigenlijk van uit, dat je bewúst een maat kleiner bestelde. Omdat de zwart-met-rosé hak wellicht wat te ruim was, en je die eventueel wilde vergelijken qua maat met de blauwe. Dus daarom hebben we daar verder niets mee gedaan. Op jouw bestelformulier gaf je aan, dat je de schoenen het liefst met PostNL verstuurd wilde hebben. Daarop stuurde ik jou een mailtje, waarin ik je meldde, dat dat mogelijk was en dat we dan speciaal voor jou van onze normale verzendprocedure af zouden wijken. Wij sturen immers, zoals je eerder hebt ervaren, met DHL, en om je tegemoet te komen bood ik aan, dat we dan tegen de op onze website geldende verzendkosten van Euro 5,95 met alle plezier jouw pakket handmatig zouden willen labelen en naar een servicepunt van PostNL zouden kunnen brengen voor je. Ik meldde je ook, dat als je de extra kosten niet zou willen - je bestelling boven de Euro 39,95 wordt immers bij ons gratis verstuurd - we ook jouw order naar een servicepunt van DHL zouden kunnen sturen zonder verdere kosten (want wellicht ben je niet helemaal te spreken over de bezorger in jouw wijk, dat kan). Op dit mailtje kregen we een serieus ongezellige mail terug met de volgende tekst: " Het is belachelijk om nog een 6 euro extra verzendkosten te berekenen!!!!!!! Maar goed…het is betaald! Volgende keer ga ik echt zoeken naar een andere verkoper voordat ik aan deze extra verzendkosten mee ga werken. De groeten!!! " Het waren dus geen éxtra verzendkosten - de verzending zou gratis zijn - maar jij wilde graag een ándere vervoerder dan waar wij standaard mee werken en dat wilden we op deze manier mogelijk maken. Je mag je best realiseren, dat als er van een bepaalde standaardprocedure moet worden afgeweken, hier extra tijd en hogere kosten mee gemoeid zijn. Wij hebben een contract lopen met een vervoerder, zodat wij semi-geautomatiseerd de labels kunnen maken en de pakketten bij ons worden opgehaald. We hadden ook níets met je verzoek kunnen doen en gewoon de order kunnen versturen via DHL - dan had je ook geen verzendkosten gehad. De maatvoering van Pleaser is al jaar en dag hetzelfde bij ons. Op de dozen van Pleaser zie je staan: 11 = 41, 12 = 42, 13 = 43 en 14 = 44. Dit klopt inderdaad niet met de 'standaardmaten'; daarom vermelden wij ook altijd op onze website dat de schoenen in de grote maten veel groter vallen dan normaal en raden we je aan een maat kleiner te bestellen vanaf maat 41, want vanaf daar lopen de maatreeksen teveel uiteen. Tot en met maat 41 lopen de door Pleaser gehanteerde maten min of meer gelijk met 'onze maten', dus daar heb je dat 'probleem' veel minder. Omdat we al meer dan 25 jaar samenwerken met Pleaser, en niet alleen modellen van dit merk in onze winkel hebben, hanteren we de 'gewone' maten en niet de USA-maten. Om de simpele reden dat we het anders in ons voorraadsysteem niet kunnen verwerken. Wij houden ons dus zeker wel aan een vaste lijst, zoals je zelf ook adviseert in je review. Dropshippers, die verder geen voorraad hebben maar een catalogus online zetten, hanteren vaak wél de USA maten omdat zij enkel schoenen van Pleaser op de website hebben staan. Als jij je USA-maat weet, en een order wilt plaatsen, kun je overigens ook even een mailtje sturen met de vraag, welke maat correspondeert met jouw USA-maat; dan kunnen we je snel verder helpen. Maar zeker omdat je twee bestellingen snel achter elkaar plaatste in opvolgende maten, gingen wij ervan uit dat je dit bewust had gedaan omdat de eerder gekochte maat 44 te groot was. We plakken inderdaad een label in de Pleasers bij de sandalen en pumps. De reden waarom we dit doen, lees je hier: https://silhouette.nl/faq/pleaser-logo-silhouette-nl/. (je kunt deze link even kopiëren en plakken in een nieuw venster van je browser) Ze kunnen er, zoals je hier kunt lezen heel eenvoudig uit, als je dit niet fijn vindt. Ik begrijp dat de maat 43 van de blauwe Pleasers dus toch te klein is, vervelend! Helaas zijn ze bij Pleaser zelf ook niet op voorraad in een maat 44 - een maat 14, dus. Ik wil je met alle plezier een seintje geven als ze weer beschikbaar zijn, als je dit op prijs stelt. En dan mag je zelf aangeven hoe je ze toegestuurd wilt hebben. Gratis via DHL of op jouw verzoek tegen extra kosten via PostNL. Ik wens je een fijne avond en zodra je order hier ontvangen is, zullen we deze snel verwerken zodat het geld weer snel op jouw rekening staat. Grappig dat je refereert naar de vriendelijke mensen in de winkel. Dat zijn namelijk dezelfde mensen als die jouw webshop bestelling afhandelen en graag met je meedenken ;-) Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Goede kwaliteit schoenen voor een leuke prijs en een goede en snelle service!
Leuke schoenen voor scherpe prijs en netjes en snel geleverd.
Al vaker gekocht bij silhouette en nooit spijt. Snelle levering en goeie service en communicatie.