Snelle levertijd. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de schoenen geleverd werden. Bovendien een paar voetzool kussentjes cadeau!
Schoenen reeds ontvangen en lijken comfy. Moet ze nog een keer goed en lang aan hebben om te kunnen zeggen of de kwaliteit goed is. Eerste indruk is in ieder geval goed!
Zijn geen woorden voor nodig
Ik hou van een beetje 'aparte' schoenen. Ook hiervoor kan je bij Silhouette terecht. Ik ben gegaan voor de koeienschoenen als voor de regenboog exemplaren. Echt superleuk en in het echt nóg mooier. Beiden dezelfde maat maar de koe is toch wat ruimer, helaas zijn er geen halve maten van deze. Maar ... je krijgt een gratis anti-slip kussentje bij waardoor de schoen nu perfect zit! Ik ben helemaal blij met deze schoenen, die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Oja ... nog 1 dingetje: "waarschuwing" omdat de schoenen van Silhouette zo leuk en betaalbaar zijn, is de kans groot dat je alleen maar meer meer meer wilt!!
Zaterdagavond had ik mijn sleehaksandalen besteld en dinsdagmiddag waren ze al geleverd! Supermooi en ze zitten perfect. Omdat het de laatste maat was (en ook nog toevallig mijn maat) heb ik korting gehad en ik kreeg er ook nog een cadeautje bij (kleine kussentjes die ik in mijn sandalen kan dragen om mijn voeten extra te verwennen).
de beste firma van nederland snelle levering goede kwalitijd schoenen en laarzen meiden ga zo door ik blijf bij julie klant
Slechte kwaliteit. Maten kloppen totaal niet. Normaal heb ik 38,5. 39 is nooit te klein voor mij en beide paren nu wel. In hoge hakken raak ik niet eens in en in de espadrilles met sleehakken ook wringen plus de snit van de satijn is scheef en echt niet wat het zou moeten zijn en was ook niet duidelijk op foto dat het zo was. Worden eerstdaags teruggestuurd.
Hi! Dank voor je bericht. Wat jammer dat je niet tevreden bent; ik heb je order er even bijgepakt om te kijken wat er mis is met de producten die je hebt besteld. Je schrijft dat de maten niet kloppen van de fuchsiakleurige pumps en satijnen sleehakken; dat is heel vreemd. Weet je zeker dat de pumps te klein zijn? Het is verstandig om ze de eerste keer even met een pantykousje te passen, zodat je goed in de schoenen glijdt. Als je deze pumps direct na een lange dag werken met wat warmer, klammer weer direct met je blote voeten past, kan het inderdaad zo zijn dat je niet niet lekker in de schoenen glijdt en dat het dan ongemakkelijk en veel te krap aanvoelt. Een beetje hetzelfde effect als dat je net na het douchen je strakste skinny jeans aan probeert te doen ;-) Je schrijft dat er een probleem was met de snit van de satijnen sleehakken. Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt, maar de voorkant is inderdaad uitgesneden met een kleine 'V'-uitsnijding. Dit staat ook in de eerste alinea bij de productinformatie in de tekst vermeld: 'Ze hebben een hoge sleehak, een kleine V-uitsnijding aan de voorkant en lange veters die je om je onderbeen kunt wikkelen.' Dat het met de sleehakken wat lastig kan zijn om ze aan te doen, hebben we ook bij de schoenen vermeld: 'Heb je een brede(re) voet? Help de satijnen voorband even goed met je handen om je voet heen en houd in je achterhoofd, dat dit nog wat uitloopt het dragen.'. Al met al is het natuurlijk heel jammer dat de schoenen allebei niet aan je wensen voldoen. We zien je retour wel verschijnen en zullen deze dan snel verwerken. Mocht je in de toekomst nog eens iets zien in onze webshop, neem dan vooral vooraf even contact met ons op via whatsapp. Aan de hand van een foto van jouw voeten en de lengte van je voeten kunnen we met je meekijken, of het model waar je je oog op hebt laten vallen, ook voor jouw voet geschikt is en zo nee, dan kijken we met je mee of er een passender alternatief is. Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Ik had te hoge hakken besteld waarop ik niet kon lopen en heb toen hulp gevraagd via de app Werd zo fantastisch geholpen en er werd heel fijn meegedacht, zodat ik nu het perfecte paar schoenen in huis heb. Heb al 3 keer besteld en ga dit zeker vaker doen, ook mijn schoonzusje is inmiddels fan!!
schoenen ziten perfekt,12 cm hak maar loopt als 10cm,je kan er gerust mee enkele uren lopen.
Ik ben zeer tevreden met al mijn hoge hakken schoentjes die ik bij jullie heb besteld .Ze passen perfect en zitten juist op maat .Ik krijg ook veel complimentjes van de mensen rond me heen en die zeggen ,wat heb jij toch altijd mooie schoentjes aan .Dus dat is heel leuk om te horen. Ik koop zeker nog schoentjes bij jullie ,IK BEN ZEER TEVREDEN GRTJS MARLEEN
Netjes en snel geleverd ❤
Kundig en fijn geholpen in de winkel .
Heel ruime keus! Was eigenwijs door toch de normale maat te nemen die groter uit zou vallen. Toch retour en maat kleiner.. gelukkig bij deze site geen enkel probleem. Vaste klant erbij!
Ookal vanaf je bank, dan zie je alleen hakken. Het is een prettig beeld en gedachte dat je je al voor je ziet hoe de schoen staat. Een en al enthousiasme. Een grote keus in het assortiment. Qua afstand kan ik niet eventjes binnen lopen en alles passen. Als je besteld, is de bezorging snel. Ook aan de verpakking is gedacht.
Zorgvuldig en verzorgd ingepakt. Persoonlijke notitie van verkoopster en kleine attentie erbij. Schoenen en hakken in de doos netjes in een zakje tegen beschadiging.
Fantastische ervaring en een complete beleving van A-Z.
Gemakkelijk te volgen hoe je uw keuze maakt van artikel. Met mijn kleine maat is het super moeilijk om mooie pumps te vinden door jullie site vindt ik wat me look met stijl afmaakt! Dank U ☺️
Levering is zorgvuldig en supersnel. De beschrijving op de site is duidelijk en nauwkeurig.
Door Silhouette is er altijd een reden om ‘heels’ te dragen!
ik heb een goede de paket je ge had zonder dat die op was hoor
Twee paar schoenen besteld voor de vriendin, ze is er zo ontzettend blij mee! Tsja en dan is het altijd goed :)
Ik wist wat ik zocht. Tikte dat bij Silhouette (mijn favoriete schoenenshop) in en tada...voor een best lage prijs, snel mijn gewenste schoenen in huis
Hallo. Ik heb er pumps met 10 cm naaldhakken gekocht. de pumps passen goed .ook kreeg ik er gratis kussentjes bij ik draag er alleen 15denier panty's in
Bericht gestuurd over maten voor laarzen , perfect geholpen en laarzen waren snel binnen en zoals altijd de beste service zowel in de winkel als online
Snelle levering naar bestelling en leuk dat ze er persoonlijke aandacht in vorm van een kaartje met iets erop schrijven. Goed verpakt voor verzending