Snelle levering. Goede kwaliteit schoenen voor een goede prijs!
Had wat problemen met de website maar na contact via whatsapp werd dit probleem supersnel en professioneel opgelost. Bedankt voor de superkwalitatieve schoenen en bedankt voor de dienstverlening, ik kom zeker terug
Eindelijk een webshop, die met je meedenkt. Ik had op dezelfde dag 2 bestellingen geplaatst en ze hebben de orders samengevoegd in 1 pakket om verzendkosten te besparen, die ik dan ook netjes terugkreeg. Super service!! Ze hebben hele mooie, sexy schoenen tegen een goede prijs. Top winkel
Snelle levering, bij retourzending ook snelle reactie. Persoonlijk briefje bij de levering. Fijn bedrijf!
Ben al ruime tijd op zoek geweest naar hoge laarzen die ik zou passen vanwege mijn brede benen.. K ben obsessed met mijn nieuw laarzen, ze passen perfect.
Mooie schoenen met perfect maat advies. 2 paar schoenen besteld in maar 33 die groot uitvallen en perfect passen met mijn maatje 34! Bij vragen ook snel bereikbaar en goede en snelle informatie over de verzending!
Snel, hulpzaam en vriendelijk. Alles correct en deftig ontvangen + details op de site is zeer hulpzaam. Aanrader.
Zoals gezegd, echt Rotterdams met vlot helpen en geen gezeur. Daar ga je voor als klant.
Nog niet eerder ben ik een website tegen gekomen waar je op zó’n originele, leuke en uitgebreide manier geïnformeerd wordt over de producten. Alle vragen die je zou kunnen hebben, worden beantwoord en meer. Ik heb even gewacht met mijn review omdat ik mijn overkneelaarzen eerst een tijdje gedragen wilde hebben. Ze zien er prachtig uit, zitten heerlijk en blijven erg mooi! En dat voor zó’n schappelijke prijs. Snelle levering ook. En ook hier weer mijn bestelling duidelijk met aandacht verpakt. Uitleg erbij. Complimenten hoor! Ik kom zelden in Rotterdam, maar als ik in de buurt ben, bezoek ik graag jullie winkel!
wat super van jullie padjes voor in je schoenen. schoenen heel mooi verpakt en een hand geschreven kaartje er mee echt een verrassing
al vaak hakken besteld bij silhouett, altijd snelle levering en ze lopen heerlijk. super!
Snelle levering, goede producten, en een goede klantenservice met snelle reactie!
Mijn vrouw verrast met mooie hakken. Ze zitten goed, de kussens zijn erg fijn!
Hele leuke sandalen, mooie hoogte, goede maat Ik ben er zeer blij mee
(zeer) Fjne omschrijving op de site bij de schoenen, snelle levering, goede prijs en kwaliteit, snelle klantenservice. Aangenaam gevoel, fijn online winkelen op deze manier.
Goede kwaliteit, al mijn poseerschoenen komen van Silhouette. Niet voor niets het bekendste verkooppunt in Nederland. Online makkelijk besteld, maar als je tijd hebt raad ik het zeker aan om binnen te lopen. Je wordt super geholpen in het filiaal.
Wat een fijne pumps! Going to Rock that stage!
Mooie hakken, goede service en uitleg. De kussentjes die je cadeau krijgt voor in je pump zijn ideaal en draagt zeker bij aan meer comfort.
Webshop: Snelle levering. Goede service Winkel: heel vriendelijk en aardig. Helpen goed!
Heel handig dat de schoenen op de website van Silhouette zo goed omschreven staan, bv. of ze groot of klein vallen, of ze geschikt zijn voor beginnende of gevorderde hakloopsters, of ze smal of breed aan je been zitten... Ik draag normaal maat 41, maar ben zo blij dat de in de beschrijving voor mijn schoenen vermeld stond dat ze groot vallen en dat ik beter een maat kleiner zou bestellen. Ik bestelde meteen een maat 40. Ik was een beetje bang dat ze te nipt zouden vallen, maar mijn Pleasers zitten perfect! Ook de thigh highs die ik vroeger bestelde, zaten perfect aan mijn benen. Mooie representatieve foto's ook.
Mensen kennen hun vak! Advies via foto’s en whatsapp gekregen snel geleverd enz…
De titel zou de indruk kunnen geven dat de prachtige service, het uitstekend advies en de snelle afhandeling van de aankopen, een evidentie is. Maar dit moet je natuurlijk verdienen dag na dag en het team van Silhouette doet dit ook. Toen mijn laarzen discreet geleverd werden kon ik niet wachten om die uit te proberen. Dankzij de duidelijke uitleg die erbij zat kon ik de laarzen, na het instellen van de lintveters (de laars is een Rode overknee stretchlaars met veters, gespen en naaldhakken) gemakkelijk aandoen ondanks mijn toch wel erg stevige kuiten. De veters en gespen zorgen ervoor dat je been stevig vast zit in de laars zodat het stappen op 11 cm naaldhakken een plezier is. Dit zijn nu al mijn favoriete laarzen uit mijn ondertussen uitgebreide collectie.
Super sexy muiltjes
Mooie pumps, super snelle levering en een persoonlijk geschreven briefje erbij met een leuk cadeautje. Dit is nog eens leuk. Dankjewel Silhouette.
Ik bestel hier altijd mijn poseer hakken voor mijn wedstrijd! Super fijne hakken en goede communicatie! :)