Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, de kwaliteit van de laarzen die ik bestelde was precies zoals beschreven, alles was perfect, ik was zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Snel geleverd, perfect! Sexy en super hoog

Hakken vallen aardig op maat..iets klein misschien, maar geen hele maat kleiner. Zit je tussen twee maten in, dan zou ik een maat omhoog gaan. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Natuurlijk geen dure schoen en geen leer, (vandaar 3 sterren kwaliteit). Maar het is wat ik verwachtte, ook precies zoals omschreven. Levering en communicatie was perfect.

Mooie schoenen

Snel geleverd en erg blij met de mooie schoenen die heerlijk zitten terwijl ik vaak moeite heb met pumps. Deze zijn echte aanraders

• Afspraken nakomen

Kwalitatief goede producten die snel en goed geleverd worden.

Netjes ingepakt mijn hakken geleverd gekregen. Zachte prijs voor hoge kwaliteit. Erg blij mee.

• Afspraken nakomen

Super gave en mooie schoenen, heeeeel veel keus. Goed advies en uitstekende service.!

Top laarzen.

Blij dat er op de site netjes aangegeven stond dat vanaf mt 41 de laarzen groot uitvielen. Ik heb 44/45 en heb dus 44 besteld. Deze passen goed. Zou anders 45 besteld hebben. Scheelt weer een retour en kosten. Top advies. Dankjewel Silhouette.

• Afspraken nakomen

De website is overzichtelijk en goed te vinden. Al bij het bestellen van de schoenen kreeg ik een e-mail met daarin tips over het passen van de schoenen. Wel goed lezen maar zeker het waard. De schoenen werden snel geleverd en zijn eigenlijk te hoog voor mij. Tot mijn verbazing is er een kleinigheidje toegevoegd om het lopen op de schoenen comfortabeler te maken. Met daarbij duidelijke tips over het retour sturen van de schoenen indien nodig. Kortom een cadeautje om te krijgen en super service.

• Afspraken nakomen

Perfecte omschrijving van de schoenen en laarzen

Vandaag heb ik mijn tweede bestelling binnen gekregen. De eerste keer was ik zo tevreden, omdat de omschrijving van de laarzen echt helemaal klopte. En er bij de laarzen ook nog eens een goede tip zat hoe je ze het beste kan aantrekken. Dat noem ik service. Daarom durfde ik het aan om nog 4 paar te bestellen. Pumps, stoere/sexy boots en over-knee laarzen. Alles paste wederom perfect. En ook nog snel in huis. Daar kan ik echt heel gelukkig van worden.

• Snelheid van verwerken van je order
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goed en perfect

Gewoon perfect hoor

In een woord geweldig!!

Deze mensen hebben echt hart voor de zaak. Zijn kundig, vriendelijk, snel en denken echt met je mee. Hun service is buitengewoon goed, niet normaal correct!! Ik ben super goed geholpen en kom graag terug!

Prima aankoop en snelle levering

Prima aankoop en snelle levering

• Afspraken nakomen

Geweldige service en mooie hakken

Fijne en snelle service Leuke vond ik dat er ook iets op de factuur was geschreven Gewoon dat kleine beetje extra tijd en aandacht voor de online klant Superleuk!

Netjes geholpen Snelle reactietijd Goede service

Opwindend en speels

Had graag uitbreiding assortiment in minder hoge hakken gezien dan 10 cm. Dus ook 8 cm. Verder tevreden.

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.

Uitstekende service

Eerlijke webshop. Maatvoering en de beschrijving klopt. Snelle verzending en goed verpakt.

Super service!

Zoveel hulp gekregen, het lijkt wel of ik in de winkel was. Terwijl ik online shopte! De schoenen werden opgemeten waardoor ik perfect zittende schoenen heb. Ik ben klaar voor een geweldig feest.

Gewoon fantastisch!

Snelle levering, goeie correcte informatie, nog een geschenkje er bovenop. Ik ben zeer tevreden. Als ik 1 minpuntje moet zeggen, ik wist het niet dat mijn schoenen al geleverd waren in het afhaalpunt.

• Afspraken nakomen

Goede Service zelfs na sluitingstijd werd mijn vraag beantwoord.En een snelle levering die daarop volgde.Top!

Buitengewoon goed

Zeer vlotte behandeling van mijn bestelling. Snelle levering in een neutrale verpakking, wat ik erg op prijs stel. Correcte info op de site, aangeraden om een maatje kleiner te kiezen omdat de laarsjes nogal groot uitvallen in de grote maten, wat exact het geval is. Ze zitten als gegoten. Kortom, zonder twijfel een aanrader waar ik nog meer ga shoppen.

supper

vandaag mijn nieuwe over de knie laarzen binnen gehad supper mooie boven mijn verwacting lopen supper zitten supper netjes verpakt dames weer bedankt ik ben er heel erg blij mee koop zekker weer bij julie en raad het mijn vrienden aan om bij deze beste firma te kopen

super

- mijn vragen bij silhouette online werden zéér goed ondersteund. - vriendelijk, goede info en hulp geboden - pakketje werd tijdig verzonden en goede communicatie via mail - pakketje was intact en goed verzorgd verzonden - helaas zijn de schoenen net iets te klein, maar de service maakt dit zeker goed

top ervaring

Goede omschrijving van de schoenen online en prima contact gehad. Zelfs een handgeschreven briefje erbij!!

Altijd geslaagd

Top service Top schoenen

• Afspraken nakomen

kregen we overal maar zo'n shopervaring

echt geholpen worden en dan nog een schepje er bovenop. Dit is hoe het eigenlijk overal zou moeten. er wordt meegedacht, service verleend, alles gericht op dat je echt blij gaat zijn met de juiste schoenen die bij jou passen. of je nu in de winkel gaat shoppen of online. online juiste informatie over de fitting, schoenen bezorgd met een extraatje en in de winkel alles om je echt tevreden te maken. heel eerlijk geholpen en niet allemaal zoveel mogelijk schoenen willen verkopen en geld verdienen.