The shoes are exactly what I imagined. Plus, all the information and tricks that the store gives you are fantastic! I didn't put 5 stars because maybe the overall package and presentation of the product could improve, but it is not a big deal at all; what is important is that they are good quality and arrive perfectly, which they did!
Snelle levering en de laarzen zijn prachtig, voldoen aan de verwachting!
Heb er nu 2x schoenen besteld en beide keren hele snelle levering en schoenen zijn goede kwaliteit.. ik ga vaker bestellen!
Mijn bestelling kwam snel....prima verpakt en nog als kadootje extra zooltjes!!!!
vandaag voor het eerst in de winkel geweest samen met mijn vriendin en we zijn zeer goed geholpen beiden goed geslaagd en we komen zeer zeker terug
Voor het eerst in de winkel in Rotterdam. Mijn vrouw wil al langere tijd hoge laarzen, maar steeds lukte het niet vanwege haar stevige kuiten en bovenbenen. Vandaag naar Silhouette in Rotterdam geweest en geslaagd! Enorm fijn geholpen! Ontspannen, persoonlijk, professioneel en een dosis humor. Als je hier niet slaagt, vind je het nergens!
Voor hoge hakken kom ik graag naar Silhouette. Ik vind wat ik wil, tegen een geweldige prijs, de afhandeling en bezorging gaat snel en de helpdesk geeft snel en supervriendelijk antwoord op mijn vragen. Wat wil je als klant nog meer...
Bestel inmiddels al enig tijd bij hun haast al mijn hakken en ben altijd blij met hun service en ruime aanbod. Als je twijfel of je de schoenen past staan ze voor je klaar met raad en daad om je de juiste beslissing te nemen.
S,avonds besteld kon hakken volgende dag al afhalen. Ben door de jonge dame zeer vriendelijk geholpen.
10 minuten geleden mijn korte enkellaarsjes ontvangen meteen gepast ze zitten zoals pantoffels heerlijk Hier kan ik uren op rondlopen
vlotte communicatie en supersnelle levering Top bedrijf
Originele beoordeling
Besteld op 14 feb en op 23 Feb nog niet geleverd via post.nl
Super blij met mijn laarzen, passen goed. Niet te hoog
Altijd gezellig en persoonsgerichte service!
Na mij rode hoge plateau lak laarzen te kopen bij jullie in Rotterdam,kreeg ik steeds meer zin in nog meer extravagant...de Flamingo's.Het voelt zo heerlijk om ze aan te doen en te dragen,ik loop er vrij goed op.Ik ben zo opgewonden en blij met deze aankoop.Ze zijn gewoon de Max, whaaaaw.De rode nestels gaan er ook nog in.Rood,zwart zo machtig mooi.Als jullie willen stuur ik wel eens een foto. Grtz.vanwege een fetish boots lover Ludwig
Dank voor je mooie review! Veel plezier van de hakken. Je kunt ons via Insta en Facebook taggen als je wil :-) Groet, Gerwin
Hakken via de site gevonden en bij jullie gekocht!! S middags besteld en volgende dag geleverd!!! Super!!! Ben erg blij met de hakken!!!
Ha Willeke, dank voor de mooie review! Veel plezier van de hakken en tot de volgende keer :-) groet, Gerwin - Silhouette
Reeds meerdere keren besteld bij Silhouette en steeds correcte levering en service. Eens je de een filmpje over hen hebt gezien op youtube en je hoort hoe enthousiast het personeel spreekt en volledig is met uitleg wil je gelijk bestellen. Heb eens paar schoenen besteld, helaas was deze een maat te klein bij het passen. Team Silhouette heeft dit vakkundig opgelost door een omruiling aan te bieden met snelle service. Wou dat er meer van deze bedrijven waren die service en klanttevredenheid zo hoog in het vaandel dragen. Top doe zo verder Silhouette
Ha Christoph, we doen ons best om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te krijgen! Dank voor de mooie beoordeling en tot de volgende keer :-) Groet, Gerwin
Ik bestel online. Duidelijke gebruiksvriendelijke website. De foto's zijn duidelijk, goede ruime artikel omschrijving incl maatadvies ,pasvorm en eventuele tips. De site neemt je makkelijk mee door het bestelsysteem. De verzending is snel en discreet. Ruime keuze.
Ha Marcha, dank voor je top review! Helder en duidelijk. Tot de volgende keer :-) Groet, Gerwin - Silhouette
Gisteren mijn nieuwe laarzen binnen gekregen. Altijd een feest. Een cadeautje erbij en een handgeschreven tekst is echt leuk. De winkel in Rotterdam is echt een aanrader. Klein maar o zo fijn.
Ha Suzanne, dank voor je beoordeling! Je woont dan niet om de hoek..... maar er is genoeg te doen in Rotterdam! Tot de volgende keer, Gerwin - Silhouette
Duidelijk, overzichtelijk en snel
Super mooi schoentje! Kleur ook prachtig!
Super snelle levering en leuke attentie erbij, zooltjes dat hakken nog beter passen en persoonlijk kaartje.
Ze zijn perfect
Vorig jaar de eerste keer sleehakken gekocht, net zoals op de website beschreven stond, kreeg ik dit paar binnen. Deze week 2 paar hakken gekocht. Zeer snelle levering en net zoals op de website! Door een ‘foutje’ in 1 schoen had ik contact opgenomen over wat ik het beste zou doen. Perfecte na service! Snelle en vlotte reactie! Super oplossing aangeboden gekregen! Zeer tevreden klant hier!! Bedankt nog eens voor jullie vlotte hulp en de leuke schoenen die jullie verkopen!! Vele groetjes en tot snel met een nieuwe bestelling!!
Ha Sarah, gelukkig konden we het probleem snel verhelpen :-) We zijn wat afhankelijk van onze leveranciers, maar doen ons best voor een zo'n bijzonder mogelijke collectie! Veel plezier van de aanwinsten :-) Groet, Gerwin
Mooie, fijne schoenen. Goede maat. Zoals de foto.
Dank voor je mooie beoordeling! Groet, Gerwin