Adequate snelle verzending met een persoonlijke touch. Ook de website is prima met eerlijke beschrijving.
Een mooi gedetailleerde uitleg bij elk paar schoenen of laarzen. Ze kan je perfect bestellen zonder aan te passen. De schoenen zijn heel mooi en van zeer goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Heel correcte service en levering. Met een persoonlijke handgeschreven boodschap erbij is dit een leuke shop ervaring.
Goed geholpen meerdere keuzes om te maken en me vrouw is er super blij mee
Ik ben super fijn geholpen door de dames die aan het werk waren! Ik had een paar zwarte hakken nodig maar ik wilde geen standaard pump en ze wisten gelijk wat ik bedoelde. Ik ben met het eerste paar dat ik heb gepast naar huis gegaan want het was gelijk perfect. Ik kan niet wachten tot ik mijn volgende paar kan komen shoppen!
Fijne site, makkelijk contact en vlotte reactie. Zelfs in het weekend. De schoenen zijn vlot geleverd ondanks de drukke kerstperiode. En de schoenen zijn net zo mooi als het op de site staat aangegeven. Erg blij mee
Leuke winkel mooi asortiment
Wat een leuke winkel met prachtige hakken in alle soorten en maten. Zelf langs gaan betekend goed geholpen worden en online bestellen is snelle levering netjes verpakt.
Heerlijke schoenen, lopen heerlijk echt een aanrader.
Goede kwaliteit schoenen voor een mooie prijs!
Goede uitleg op de website over de laarzen m.n. hoe ze vallen. Snelle levering en ook nog eens persoonlijk! Met een handgeschreven kaartje en tips hoe de laarzen het beste kunt aantrekken. Het voelt bijna als fysiek winkelen en dat is heel fijn tijdens de zoveelste lock-down ;-) Last but not least; prachtige laarzen!
dankjewel!!!
Mijn pakket is teruggestuurd. Volgens jullie kon ik via de track en tracé zien waarom. Dit is niet zo. Ik heb gereageerd op de sms dat ik het dus integenstelling tot de gegevens in de sms niet kan zien. Geen idee waar mijn pakket is, of het nog komt, en of er überhaupt iemand van plan was te reageren. En ohja ik heb al betaald?!
Hallo Marloes, Ondertussen is je pakket al een tijdje terecht - nadat je deze beoordeling gaf, hebben we meteen via whatsapp contact met jou gezocht. Je bleek te hebben gereageerd op een automatisch gegenereerde email van de vervoerder met een noreply@-adres als afzender, dus vandaar dat je niets van ons had gehoord! Het bleek dat, doordat er niemand aanwezig was in het weekend op het bedrijfsadres dat jij op had gegeven, je pakket teruggestuurd werd naar ons omdat het niet mogelijk was om het af te leveren. In overleg hebben we afgesproken het pakket zonder verdere kosten voor jou nogmaals toe te sturen, als dit bij ons retour zou komen - wat we ook hebben gedaan. Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe aankopen. Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Heel snel geleverd en heel goed ingepakt.
Ik kom hier al jaaaaaren en super winkel, goede service..
Kom hier al meer dan 20!jaar, wat een fijne zaak en een wat een fijne webshop. Goede product informatie en duidelijke hulp en uitleg in maatkeuze. Ook de aangename prijzen zijn natuurlijk erg prettig!! Zo onwijs veel keus en ook hierin wordt super meegedacht. Vriendelijk personeel, ze weten waar ze het over hebben en dan nog een vleugje 010 eroverheen en je bent weer thuis!! nix aan veranderen!!!
Maat us goed maar ik heb volle kuiten/benen dus ik hoop dat ze nog uitlopen verder super snelle service en een leuk kaartje erbij geschreven.
Heel attent dat ik kussentjes erbij kreeg. Minder dat pakket voor m'n deur werd gezet, terwijl ik aangegeven had, dat ik het op zou halen bij een pakketpost.
Hallo Nicole! Dank voor je beoordeling! Fijn dat de nieuwe hakken met de kussentjes in de smaak vallen :-) Je schrijft dat je pakket thuis geleverd werd, terwijl je aangegeven had dat je het wilde ophalen bij een servicepunt. Dit was helaas bij jouw order niet mogelijk, zoals ook op de website te lezen is en we je in een persoonlijke mail hebben laten weten, waarmee we jouw order bevestigd hebben. Orders waarvoor voor de optie 'achteraf betalen via Billink' gekozen wordt, gaan automatisch naar een huisadres omdat dit voor deze betaalmethode noodzakelijk is. Op deze manier wordt veel fraude voorkomen en dit staat ook op onze website te lezen: https://silhouette.nl/faq/ik-wil-mijn-bestelling-naar-een-servicepunt-van-dhl-laten-sturen-zodat-ik-het-op-kan-halen-wanneer-ik-wil-kan-dit/ of hier: https://silhouette.nl/faq/kan-ik-ook-achteraf-betalen/ Als jouw order verstuurd wordt, krijg je van ons een persoonlijk bericht. Hierin stond vermeld wanneer de bezorger waarschijnlijk aan jouw deur zou staan; ook via de traceerlink van jouw pakket was het afleveradres te zien, waar de bezorger jouw pakket zou brengen. Jammer dat dit voor jou vervelend was. Voor een eventuele volgende keer is levering op een servicepunt zeker mogelijk als je één van de andere betaalmethoden kiest :-) We wensen jou nogmaals veel plezier van je nieuwe pumps en alvast fijne feestdagen! Groet, Team Silhouette
Zeer goede service
Duidelijke site snelle levering mooie pumps goed netjes verpakt!
Laarzen besteld, de croco overknee laarzen. Ze zitten echt HEERLIJK! (foto stuur ik wel via fb) Het persoonlijke bericht bij de zending is zo lief!!!!(l) hier ga ik vaker bestellen! De tips en trucs die ze geven bij de verkoop van hun producten kloppen ook echt! Deze ga ik zeker aanbevelen bij me vrienden! Liefs, Sil
Mijn vragen werden supersnel beantwoord, schoenen zien er super sexy uit en zijn van een degelijke kwaliteit. De hoge hak geeft een lekker sexy gevoel.
Heel goed geholpen IVM de maat en ze zitten geweldig
The package has been lost for some reason by DHL. But at the customer service the employee was super helpfull and friendly. Few days later i received a nice packed box with my order what is look like amazing. I think it will be a nice Christmas present for my girlfriend! Thank you
Thank you so much for your message! I'm so glad everything worked out well :-) I still don't know what happened to your parcel - probably got sorted wrong - and I am really happy we could help. Also credits to our logistics partner, that handled your missing parcel swiftly even in the Christmast-mayhem ! Have a nice day and a happy Christmas! Sandra - Silhouette
Originele beoordeling
The package is lost for some reason. According the DHL app my order has been shiped, but i hav'nt received my package unfortunetly. I found the DHL card in my post box, but the order is nowehere. I asked my neighbohres and i visited some pick up points as well, bit nobody knows where is my package. :(
Hi there! Sorry to hear you did not receive your boots. I contacted you via whatsapp to find out what went wrong and help you out. I've already reached out to the logistics company to find out what happened with your order. Let's keep in touch via whatsapp and hope this will soon be solved! Have a nice evening, Sandra - Silhouette
Snelle en goede levering. kleine attentie erbij en met hand geschreven tekst. Toch beetje idee dat ze persoonlijk met je bezig zijn in deze digitale tijd :-)