Erg goed kussen voor redelijke prijs!

Allereerste keer dat ik iets koop bij jullie, prijs had iets scherper gekund, het is een goed hondenkussen en de levering was keurig en vlot!

Snelle levering,goed geholpen. Super

Gekocht kattenhuisje groot succes!

Goede service,produkt correct geleverd. Mooi,stevig kattenhuisje,dat nu ook wordt " bewoond" Gemakkelijk te monteren.

Niet blij met de gang van zaken

Ik heb een rugzak voor de hond en een zak brokken besteld. Wachtend op de bestelling kreeg ik een mail dat de gekozen kleur niet aanwezig was en of ik dan de hele of de halve bestelling wilde annuleren. Om er zeker van te zijn dat ik de rugzak op tijd zou komen heb ik een nieuwe bestelling geplaatst voor een andere kleur rugzak, weer betaald. Hierover een mail gestuurd, aangehecht dat het hele zwikkie geannuleerd kon worden mocht het te laat geleverd worden.. Helaas zijn beide producten in mijn vakantie aangekomen omdat er, naast vertraging bij de huisdier super, ook vertraging was bij de bezorgdienst. Zonder rugzak en brokjes op vakantie. Vandaag de rugzak retour gestuurd, kon ik daar ook nog 8.50 voor betalen. Wat een gedoe allemaal!!!

Bestelling optijd verzonden

Telaat geleverd door vervoerder

duidelijk,goede prijs,snelle levering

duidelijk,goede prijs,snelle levering

Goede ervaring

Kort en bondig; snel besteld, volgende dag geleverd

Snelle bezorging.

De bestelling werd snel bezorgd, verpakking stevig. Bedankt.

Altijd correct

Als mijn bestelling niet op tijd kan geleverd worden dan word ik telefonisch verwittigd, top

hebben groot assortiment

De hondenbrokken die ik bestel zijn vaak moeilijk te verkrijgen maar hier zijn ze altijd op voorraad. Nu was het een leuke aanbieding dus ook voor de dochter een zak mee besteld. Was snel geleverd.

Goed assotiment

Prima assortiment en snelle levering

Prima krabpaal

Mooie krabpaal van quapas gekocht voor een goede prijs.

Service goed

Vlug in huis top

Goede aanbieding

Vaak goede aanbiedingen.

Super service

Goede service Fijn contact Wordt op de hoogte gehouden als iets niet op voorraad is. Super service

Altijd goede service.

Altijd goede service ontvangen. De bestellingen altijd snel ontvangen. Mocht iets onverhoopt niet voorradig zijn,krijg je hier altijd bericht over en wordt er met je overlegd of je wil wachten of de bestelling annuleren. Alle producten altijd in goede staat ontvangen. Vriendelijk contact.

Goede en snelle levering! Als iets niet op voorraad is nemen ze netjes contact met je op.

Super service

Altijd snelle levering. Gaat het een keertje niet helemaal goed, heb je vriendelijke klantenservice die snel handelen.

Blij met kattenhek

Omdat we de katten niet in de slaapkamer willen moest altijd de deur dicht, dat was benauwd en en was het raam altijd nat aan de binnenkant en kregen we schimmel. Nu het kattenhek geplaatst is, kan de deur open blijven en vind ik het niet meer benauwd en met de deur van het dakterras open snachts heerlijk frisse lucht en een droog raam en kozijn. Snelle bezorging ook. Blij mee!

verkeerde levering

Ik bestelde een houten kattenhuisje voor buiten, krijg een lichte doos geleverd, vond ik al vreemd, zit er een hondenkussen in. Daar kan ik helaas niks mee. Ik wil bellen, niet te bereiken en dit op een weekdag om 14u.

Ziet er uit als Hedgyhome maar is het niet

Dit huisje ziet er uit als de Hedgyhome die goedgekeurd is door de Egelbescherming. Helaas is dit een goedkope kopie van dun hout. Alsnog de originele besteld op een andere site en deze gebruik ik dan maar als voederhuisje.

Heel correcte prijs betaald en de volgende dag in huis

Heel tevreden van mijn bestelling

Goed product voor weinig geld

Product voldoet aan de eisen en dit voor een correcte prijs

Snel en goed geleverd

Ziet er goed uit, goed in elkaar te zetten met duidelijke instructie. Egeltje kwam na 1 dag al meteen op bezoek...

Snelle service, mooi product

2 zwerfpoezen slapen heerlijk in hun buitenhokken. Vorig jaar 1 hokje gekocht en nu is er een tweede poes toegekomen. Na de eerdere positieve ervaring hebben we een tweede hokje gekocht en beide genieten ervan! Blij verrast dat het hokje al de dag na bestelling toekwam, juist op tijd voor de storm die er aankwam.