Pluspunten
Na vele andere websites bezocht te hebben in mijn zoektocht naar nieuwe kattenbakken, was ik blik verrast dat ik huisdiersuper tegenkwam. Deze website was mij nog niet bekend. Maar is mij zeer goed bevallen, gezien de foto's, uitleg en prijsverhouding t.o.v de andere, meer bekende, websites. De volgende keer zeker weer mijn 1e keus.
VerbeterpuntenHet verpakkingsmateriaal mag wat beter verzorgd worden. Doos te dun, materiaal schuift en ondanks de "breekbaar" sticker....geeft dat dus geen garantie dat het netjes aankomt. Deze keer had ik geluk....ligt wellicht ook aan het vervoersbedrijf die de bestellingen afhandelt?
Pluspunten
Goed snelle levering. Een zeer goed en mooi product. Ook een goede prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenIk heb geen tips voor dit bedrijf
Pluspunten
Helemaal super Snelle levering En goeie kwaliteit
Pluspunten
Zeer correcte informatie! Vlotte afhandeling en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Vlugge en correcte service
Pluspunten
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de levering.
VerbeterpuntenKan zo niks bedenken.
Pluspunten
Verkopen kwaliteitsprodukten, snelle levering, en als iets niet voorradig is krijg ik een telefoontje of ik wil wachten tot alles binnen is, of iets anders wil. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Keurig verpakt
Pluspunten
Heel erg behulpzaam en zeer kundig. Ik heb gebeld met vragen, ze wist precies wat ik bedoelde en ze kon me geweldig helpen.
Pluspunten
Snel en accuraat.
Pluspunten
Super service. In eerste instantie een verkeerde pak voer verstuurd, hier een bericht via e-mail over gestuurd. Volgende dag werd ik meteen gebeld en werd een nieuw pak voer zonder extra kosten opgestuurd. Het pak wat ik al had ontvangen, mocht ik ook houden (komt goed uit, want dat merk gebruik ik ook)
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle service. Vandaag besteld morgen in huis.
Pluspunten
Heel vriendelijk, klantgericht, goede adviezen en uitstekend personeel. Gewoon Toppy
Pluspunten
Overzichtelijk Snelle levering Prima kwaliteit product
VerbeterpuntenTot nog toe geen
Pluspunten
Klantvriendelijk en correcte verzending goed verpakt
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie. Snelle levertijd.
Pluspunten
Bezorgt netjes binnen de afgesproken tijd. Goed verpakt en helder op welk tijdstip je het pakket kunt verwachten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en leuke goedkope producten voor onze papagaai. Ik zal in de toekomst zeker vaker hier bestellen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie. De krabpaal beantwoordt perfect aan de beschrijving.
Pluspunten
Een mooi konijnenhok voor een mooie prijs
Pluspunten
Zeer snelle levering keurig verpakt
Pluspunten
bestellen ging snel,snel geleverd.
Verbeterpuntengeen