Pluspunten
Overzichtelijke website, breed en diep assortiment, goede prijsstelling, snelle levering en accurate informatie over de levering.
Pluspunten
Duidelijke website. En de bestelde goederen waren snel binnen. Goed verpakt. Keurig.
Pluspunten
Super snelle en correcte levering. Correcte tot zeer goede prijzen.
Pluspunten
Goede producten voor een mooie prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel geleverd keurig verpakt scherp geprijst product is nog beter dan gedacht
Pluspunten
Correcte service, alles prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering! En had 1productje fout geleverd dus belde naar hun en werd onmiddellijk het juiste item opgestuurd en mocht het verkeerde item ook houden! Dit is service!!! Zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering veilig betalen
Pluspunten
Prima verzending. Snel, alles op tijd.
VerbeterpuntenDe iata bench die wij bestelden heeft wel ondhandige en kwetsbare clips, waarvan er bij het transport met de airline al 2 zijn weggeraakt. Het zou fijn zijn als we deze kunnen bijbestellen?
Pluspunten
-goede korting
Pluspunten
snelle verzending
Verbeterpuntenbeter inpakken
Pluspunten
Erg goede klantenservice
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle levertijd, prima prijs
Verbeterpuntenuitgebreider assortiment,
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, en ze komen hun afspraken na.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, volgens afspraak, retour storting van een niet afgenomen product snel terug op de rekening gestort.
Pluspunten
Duidelijk, goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle verzending.
VerbeterpuntenMij niet bekend
Pluspunten
krabpaal ontvangen in goede staat
Verbeterpuntenna een week nog niets ontvangen foutieve informatie qua levering
Beste Klant, Wij hebben het hier nagekeken en zien inderdaad dat er iets niet goed is gegaan bij uw verzending. Allereerst onze excuses daarvoor. Als het goed is heeft u nu reeds de bestelling ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dat graag zodat wij er gelijk achteraan kunnen gaan. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Goede en snelle levering