Pluspunten
Keurige behandeling, helemaal tevreden over de artikelen.
Pluspunten
Goede producten, goede kwaliteit, goede prijzen en geweldige service!
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
is heel goed. allen het plastiek van het raampje was stuk.
Pluspunten
Snelle levering maar in compleet
VerbeterpuntenVoortaan hele zending sturen. Een konijnenberg.. Nu moest ik het terug sturen wat me 13,50 heeft gekost.
Beste Klant, Wij hebben gelijk uw bestelling erbij gepakt en zien dat u een aanbouw heeft besteld voor de konijnenren Marly. Dit betreft inderdaad alleen een aanbouw en is geen opzichzelfstaande ren. Dit staat behalve in de omschrijving ook vermeld bij de specificaties. Wij vinden het spijtig te horen dat het product niet naar wens was maar het product staat duidelijk omschreven op de website. Wij zullen intern bekijken of het wellicht nog duidelijker te maken is. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Ik werd gebeld door een mevrouw ivm dat de kleur die ik wilde niet direct leverbaar was en zij was heel vriendelijk en dat was fijn. Alles van de bestelling was ook heel duidelijk.
VerbeterpuntenGeen, ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Fast and efficient - great service :)
Pluspunten
Vriendelijke en correcte hulp. Snelle levering.
VerbeterpuntenEen kleine aardigheid bij de bestelling doen, voor de hond, kat en/of andere dieren. Daar zullen zich de dieren bezitters en hun lieveling erg over verheugen.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Verbeterpuntenbij aankoop van bijv. een sticker voor op het K9 tuigje van 5,95, lagere verzendkosten dan de 5,95 die er nu voor staan.
Pluspunten
Alles keurig geregeld
Pluspunten
U zegt U schrijft ons daf wij inmiddels een pakket binnen hebben gekregen maar dat is niet het geval Wij zien uit naar het pakket Vriendelijken groet Riante Schuur
VerbeterpuntenZeggen wanneer het pakket is binnen gekomen.
Pluspunten
- Snelle levering - Product kloppend met beschrijving - Prima product
Pluspunten
prima produkten super snel geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Snelle levering, prima product.
VerbeterpuntenTot mijn verrassing zaten er ook bouten bij de krabpaal (sisalstam). Een pluspunt, wat ook op de site vermeld zou mogen worden.
Pluspunten
Snelle service en goede producten
Pluspunten
Snelle levering, produkten ( Lafeber Nutrie berries ) zijn van een goede houdbare datum.
Pluspunten
Snelle en goede bezorging
Pluspunten
Snelle service, je wordt gebriefd over wanneer de levering doorgaat, het product is wat je besteld hebt
VerbeterpuntenBij één van de 2 hondenkooien paste het deurtje niet. Mijn man heeft het moeten aanpassen.
Pluspunten
zeer snelle levering,goedkoper dan andere sites,snel en zeer duidelijke communicatie
Verbeterpuntenmogelijkheid tot leveren van grotere inhoud ivm voeding van Nutriberries?