Pluspunten
Netjes en op afgesproken datum geleverd
Pluspunten
100 %
Pluspunten
zeer snelle levering, de konijnen en de kinderen zijn heel blij met hun nieuwe huisjes
Verbeterpuntenalles tip top in orde
Pluspunten
vlotte en eerlijke service
Pluspunten
Ik werd opgebeld omdat er een paarden vliegen netje om aan een halster te bevestigen blijkbaar net uit stock was en dit nog niet aangepast was online. De dame was zeer vriendelijk. Wel heb ik de verkeerde bestelling gekregen. Ze had enkel deze nog in een grote maat, maar bij aankomst zag ik dat ze een donkerblauwe heeft meegegeven ipv deze met verschillende kleuren van op mijn oorspronkelijke bestelling. Dit vond ik wel jammer. Moet een misverstand geweest zijn. Maar voor die 5 euro ga ik dit niet terugsturen...
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Supersnelle levering
Een xl pyramide besteld , eem speel touw en eem slijt stok voor papegaaien. De levering zou wat sneller kunnen. De verpakking ben ik totaal niet over te spreken. Een vies toegetakeld oud doosje vol met troep en zelfs keutels van een of ander knaagdier. De producten waren er letterlijk in gekwakt , alles zat vol troep en stof waardoor ik alles eerst moest afwassen en ontsmetten. Ik durfde dit speelgoed zo niet aan onzr jonge kaketoe te geven.
Beste Klant, Wij hebben dit nagekeken. De levering was binnen 48 uur. Dit kwam door een interne fout. Normaal had dit 24 uur moeten zijn, excuses hiervoor. Betreft de verpakking: dit zullen wij direct intern bespreken daar dit zeker niet mag. Bedankt voor uw feedback en excuses voor het ongemak. Het Huisdiersuper team
Beste Klant, Wij hebben u zojuist getracht te bellen maar helaas zonder gehoor. Daar wij geen correspondentie kunnen terugvinden betreft uw order zouden wij graag in contact met u komen om te kijken wat de reden is dat u ons het cijfer 1 heeft gegeven. Wij zouden dan graag samen met u kijken wat het probleem is en hoe we dat kunnen oplossen daar wij graag tevreden klanten willen hebben. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Heel snelle levering en mooie kwaliteit
Pluspunten
Alles prima!
Pluspunten
- snelle borging - scherpe prijzen - duidelijke omschrijving van wat je koopt en dat het verstandig is om het nog een keer te beitsen - vriendelijke klantenservice die snel en ad hoc reageert om een eventuele incomplete levering te corrigeren (gebruiksaanwijzing en schroefjes/pinnetjes ontbraken bij ons om het kippenhok in elkaar te zetten)
Beste Klant, Het kippenhok zou uiteraard inclusief schroevenset en beschrijving geleverd moeten worden. Wellicht is hier iets fout gegaan. Graag zouden wij u willen vragen contact op te nemen met de klantenservice zodat wij dit zsm naar u na kunnen sturen. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
snel
Pluspunten
snelle service en degelijk materiaal
Pluspunten
Snelle levering en t product zag eruit zoals omschrevenen op de foto, kat doet nu alles op de bak
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
dE ZENDING WAS OP TIJD PRIMA GEREGELD.
Pluspunten
snelle levering perfect, ook vragen worden snel en perfect Afgehandeld
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levertijd