Pluspunten
Mooi produkt
Verbeterpuntenaflevering liep 1 dag vertraging op bij bezorger. Wellicht was een seintje dat het een dag later zou worden handig geweest.
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
Snelle levering. Correcte verzending Tevreden over geleverde product
Pluspunten
VerbeterpuntenIk zou een gratis bidon/waterflesje krijgen bij een artikel. Die heb ik niet gekregen. Een stukje service misschien om een antwoordnummer te gebruiken voor retouren.
Pluspunten
Perongeluk kleine hamsterbrug besteld, terwijl dit de grote moest zijn. Ze hebben het veranderd en de 1,10 die het meer kosten hoefde ik niet te betalen. Hele snelle levering
VerbeterpuntenOok aquarium en artikelen te koop aanbieden. Alles op het gebied van vissen.
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Pluspunten
snele afhandeling
Pluspunten
waardeloos bedrijf waardeloos NIKS BETSELLEN BIJ DE HUIS DIER SUPER.NL MENSEN WAARDELOOS
VerbeterpuntenALLES VERBETEREN WAARDELOOS BEDRIJF
Beste Klant, Wij vinden het spijtig te horen dat u niet tevreden bent. We hebben uw bestelling nagelopen en zien dat deze binnen een werkdag is geleverd. Wij zien dat uw klacht dan ook gaat over het retourneren. U heeft hier zelf de verzendkosten voor moeten betalen. Dit staat ook duidelijk aangegeven op onze website. Wij vinden het dan ook jammer dat u ons met dit cijfer beoordeeld daar wij naar ons inziens uw bestelling direct verwerkt en verstuurd hebben. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en zelfs telefonisch op de hoogte gehouden als er bijkomende info was. Van de krabpaal ben ik ook heel tevreden, vlot op te bouwen en goede kwaliteit. Kortom: De Huisdiersuper is een echte aanrader!
Pluspunten
Correcte levering van prima kwaliteit voor lage prijs.
Pluspunten
- Overzichtelijke website, met heel veel uitleg over product zodat klant een goede keuze kan maken. - Werkelijk alles is te vinden bij de Huisdiersuper! - Vlotte service, snelle thuislevering!
Pluspunten
Super blij met de kippenren. Snelle service
VerbeterpuntenMis nog wel een soort verbindingstuk tussen ren en kippenhok met een versmalling die hierbij aansluit voor rest. Super meedenkende klantenservice.
Pluspunten
uitstekende, snelle service
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede artikelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
was snel thuisgeleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles perfect verlopen. Bestellen en betalen gemakkelijk, bezoeking precies volgens aankondiging. Bedankt
Pluspunten
Snelle levering, met verwittiging tussen welke uren er geleverd wordt, wat zeer handig is. Je wordt via mail van alles op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn best pittig en dit zou wel eens een nadeel kunnen zijn als je prijzen vergelijkt. Je moet deze er namelijk bijtellen, waardoor een product toch nog duurder kan uitkomen dan bij een ander.
Pluspunten
Vlotte levering en een mooie konijnenren ontvangen wat goed verpakt was