Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
Zeer makkelijke site om te bestellen, zeer makkelijk betalen. Zeer snelle levering. DANK U ;)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Vlotte en correcte afhandeling.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
we vonden het geweldig totaal alles was prima in orden ik wens jullie veel suxxes
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenMomenteel geen
Pluspunten
Snelle levering, stof haalt erg op, jammer
VerbeterpuntenUitgebreider gebruiks aanwijzin
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke communicatie over bestelling.
VerbeterpuntenErg hoge verzendkosten zorgden ervoor dat ik toch even twee keer moest nadenken over m'n bestelling.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Prima verpakt en duidelijke informatie bijgesloten.
VerbeterpuntenOp onze levering zijn er geen verbeterpunten mogelijk.
Pluspunten
Snelle levering en communicatie omtrent bestelling. De hondenmanden zijn goed bevonden door onze viervoeters.
Pluspunten
Snelle levering. De omschrijvingen en de foto's op de website kloppen precies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenIk had de Drinkfles easy besteld en een extra ventiel. Bij het uitpakken miste ik het extra ventiel. Toen ik de doos uit elkaar haalde viel het extra ventiel eruit. Ik denk dat het in de doos ergens onder de kartonnen flap verstopt zat, want met uitpakken kon ik het ventiel niet vinden. Misschien handig om het voortaan in de Drinkfles te stoppen. Misschien is het met het transport gebeurd? Maar de bestelling was wel compleet.
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
na weken wachten is het eindelijk goed aangekomen, waarvoor dank
VerbeterpuntenBetere communicate
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Kwaliteit! Van bestelling tot aflevering alles te volgen op smart phone. Goede informatie bij het plaatsen en ingebruik nemen .
Pluspunten
veel keuze,vriendelijke mensen aan de telefoon,goede prijs kwaliteit verhouding,snelle levering,goede opvolging,doe zo voort
Pluspunten
Klantenservice bij bestelling
VerbeterpuntenMijn konijnehok is over het hek gegooid bij levering waardoor het beschadigd is. Er is hiervoor nog geen compensatie voorzien. Als dit zal gebeuren zal ik mijn mening herzien en is alles piekfijn in orde
Pluspunten
Snelle levering Zeer mooie krabpaal voor deze prijs.
VerbeterpuntenGeen