Pluspunten
Super snelle levering en bij problemen lossen ze het zo snel mogelijk op. Aanrader om hier te bestellen
VerbeterpuntenMaten in de tabellen komen niet helemaal overeen met de maten op het product zelf. Voor de rest top allemaal
Pluspunten
ik heb nog maar 1 keer besteld, maar de levertijd was prima.makkelijk zo aan huis geleverd
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering / Prima verpakt bij aflevering / de Hondenstretcher Relax bevalt mijn Hond Spikey prima. Nu nog wachten op het mooie weer zodat de stretcher lekker voor Spikey de tuin in kan.
VerbeterpuntenIk weet geen verbeterpunten alles is na mijn mening goed zeer goed zelfs. TIPS ik ben aan U gekomen door de DUITSE PINSCHER VRIENDEN CLUB NL, hadden ze niets over U bedrijf verteld dan had ik U niet gevonden, [ gelukkig is dit niet het geval geweest ] ik hoop dat U in de toekomst leuke dingen van een Duitse Pinscher gaat verkopen en vele met mij. Brutale vraag maar we zouden het te gek vinden. M VR G Antonia
Pluspunten
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing moet duidelijker en beter!
Pluspunten
Snel en correct geleverd
VerbeterpuntenAlles super in orde
Pluspunten
Alles was correct. Vooral dat ik verwittigd werd over het exacte uur van levering.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en de levering. Netjes bezorgd ook. Helemaal top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel contact via de telefoon met een vraag of het artikel voorradig was, keurig te woord gestaan en super snel verzonden.
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpunteniets meer informatie over grote enz. ik had een mand waarvan het ligoppervlak volgens opgave 70 cm was en heb dus een kussen erbij gekocht van 70 cm dit was veel te klein. het bleek overigens maar krap 60 cm te zijn.
Pluspunten
Goede telefonische hulp, En snel geleverd.
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven en produkt is zoals beschreven
Pluspunten
Snelle en correcte levering Product conform verwachtingen op basis van de verleende informatie
Pluspunten
snelle levering en prima kipperen
Pluspunten
Top, snel afgehandeld en geleverd.
Pluspunten
Supersnelle verzending
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenVoor mij geen verbetering nodig
Pluspunten
Gewoonweg CORRECT
Verbeterpuntentot nu toe niets.
Pluspunten
VerbeterpuntenJe krijgt geen antwoord op je email na aankoop