Pluspunten
Goede snelle levering en alles prima verpakt voor een goede prijs.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenWe hebben gemaild dat het konijnhok beschadigd was. Middels mailcontact is er toe gezegd dat we vervangende onderdelen krijgen. Maar tot op heden nog niet gekregen
Pluspunten
snel, efficiënt, tip top -
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correct, snel en concurrerende prijzen!
VerbeterpuntenVoor mij niet van toepassing.
Pluspunten
Pluspunten
5 sterren
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenMeer de bezorger! De doos was flink beschadigd maar gelukkig de inhoud niet.
Pluspunten
bestelling is correct verlopen
Pluspunten
Snelle Levering, Spullen goede kwaliteit.
Pluspunten
Goeie service en snelle levering
Pluspunten
Heel snel in huis !!!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes alle afspraken nagekomen. We zijn dus positief.
VerbeterpuntenHet product is een matige kwaliteit. 2 keer knagen en ze zijn Door het hout heen.
Pluspunten
Goede kwaliteit product en makkelijk in elkaar te zetten. Past allemaal perfect. Snelle verzending
VerbeterpuntenWel op de site vermelden dat product bouwpakket is.
Pluspunten
als er een fout wordt gemaakt ,zoals bij mij , een verkeerde halsband verstuurd, wordt dat meteen opgelost danwel met een andere band of het kosteloos ophalen van de verkeerde band! Geweldig , dit bedrijf verdient een pluim!
Beste Klant, Er is reeds emailcontact geweest om deze kwestie zsm op te lossen. Daar het bandje uit meerdere maten bestaat en alleen het kleinste maatje geen vergrendeling heeft is dit per ongeluk foutief op de website gekomen. Inmiddels is dit aangepast zodat dit niet meer kan voorkomen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg De klantenservice van De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon snelle levering prachtige, solide konijnen-ren afgeleverd Hulde
Pluspunten
Goede kwaliteit en lage prijs.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Keurige, snelle bezorging. Heel goed.
Pluspunten
Snelle levering Goed Product, goed in elkaar te zetten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vrijdag ochtend besteld , en zaterdag middag al huis!!! Super snel. Helemaal top
Wordt afgeleverd in andere plaats
Beste Klant, Wij vinden dit zeer spijtig om te horen. Wij zien wel dat uw bestelling direct ons magazijn verlaten heeft. Waarschijnlijk is er dus iets fout gegaan bij het transport. Wij zullen dit gelijk nakijken en contact met u opnemen. Mvg Het Huisdiersuper Team