Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit van het product en netjes verpakt
Pluspunten
Neemt u alstublieft de tijd om mijn klacht te lezen en beantwoorden!
Beste Klant, Daar wij altijd zsm proberen te reageren hebben wij dit gelijk voor u nagekeken. Echter zien wij uw email hier pas op 30 Maart binnengekomen. Daarvoor kunnen wij geen emailcontact terugvinden. Uiteraard is er op deze email ook al gereageerd. Wij gaan er vanuit dat het hiermee is opgelost. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Goede kwaliteit Nette en snelle bezorging Goed verpakt
Pluspunten
optijd geleverd
Pluspunten
Keurige afwerking van de bestelling en goede kwaliteit van het bestelde
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Er bleek een panel gescheurd te zijn van ons konijnenhok. Ik heb ze hierover gemaild en voor ik de mail terug had gelezen stond er al iemand voor de deur met een nieuw paneel! Super service! Ik kan niet anders zeggen!!!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Super service, zeer snel leverbaar en scherp geprijsd
Pluspunten
Snelle levering en hele goede kwaliteit
Pluspunten
Erg goed geholpen met het bestellen van een fleece hondentuig ! Top !!
Pluspunten
Pluspunten
Belde even voor 5 uur omdat ik dringend iets nodig had, werd netjes gelijk voor mij verzonden en de volgende morgen al in huis. Heel erg fijn dat er ook op dit soort momenten het mogenlijk is om direct contact met een medewerker te krijgen en dat de vragen gelijk werden beantwoord. Zeker krijgt de huisdierensuper van mij een vervolg bestelling en kom ik hier graag terug.
Pluspunten
niet duur en een snelle levering.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goeie kwaliteit en goede afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Nette en snelle levering!!
Pluspunten
Snelle levering en ruime keuze uit leuke spulletjes.
Verbeterpunten-
Pluspunten
heel erg snel binnnen
Jammer dat als iemand meerdere kooien koopt ( voor door verkoop) geen extra korting krijgt. Wij fokken en verkopen namelijk cavia's en konijn en krijgen hierdoor geregeld vraag of we ook een hok of kooi te koop hebben of weten.