Pluspunten
Vandaag besteld, volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Snelle levering en mooie prijzen
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenDPD is niet zo'n handige bezorger. Bij TNT weet ik dat ze 's avonds komen en kan ik dit met mijn werk regelen. Bij DPD weet je pas op de dag zelf wanneer ze komen en die komen ook niet 's avonds. misschien optie geven aan de klant via welk bedrijf bezorgd wordt
Pluspunten
groot assortiment, snelle levering
Pluspunten
Goede verpakking en goede kwaliteit van producten. Scherpe prijzen! Alles netjes geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
Een borstel bleek in de bestelde kleur toch niet op voorraad te zijn. Hierover ben ik netjes gebeld en heb een andere kleur gekozen.
Pluspunten
Handige site met zo te zien veel aanbod, goede service toen ik telefonisch wat wilde checken
VerbeterpuntenVolkomen onduidelijk waarom mijn envelop door een pakketbezorger werd bezorgd. Ik kreeg vage mails en de bezorging duurde lang, had veel sneller gekund met de normale post.
Pluspunten
Super snelle levering en ook hele goeie producten! Top bedrijf!
Pluspunten
Goedkoop en goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVerzendwijze kan verbeterd worden. Producten waren nml licht beschadigd
Pluspunten
ruime keuze, snelle levering
Pluspunten
Artikel wordt geleverd
VerbeterpuntenBezorger veranderen. Het artikel werd 8 dagen geleverd na eenste mail van bezorger. Weet dat het glad was vorige week, maar vanaf donderdag waren de wegen weer begaanbaar en dan pas dinsdag ontvangen vind ik laat. Andere bestelde artikelen werden via post NL keurig bezorgd. Of ik het bedrijf aan beveel weet ik nog niet.
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering met track en trace te volgen
Pluspunten
Volgende dag in huis
VerbeterpuntenKwaliteit van de artikelen verbeteren
Beste Klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag zouden wij feedback horen betreft de door u aangeschafte artikelen zodat wij kunnen kijken of er ruimte is voor verbetering. Mvg, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Heel vriendelijk geholpen en snelle levering ik zal in de toekomst zeker nog een bestelling of meer doen vrg mvr weenink
Pluspunten
Pluspunten
Netjes de spullen verstuurd en ontvangen
Pluspunten
Vlak voor de kerstdagen 2 krabpalen besteld. Nooit gedacht die nog voor de kerst in huis te hebben. Maar via de mail zag ik dat ze de volgende dag al bezorgd zouden worden en dat gebeurde ook. De krabpalen voldeden ook aan de verwachting. Zeer tevreden over snelle levering en kwaliteit!
Pluspunten
overzichtelijke site en snelle service!