Pluspunten
Veel produkten en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en mooi product.
Pluspunten
Snelle levering aangeboden producten zijn gewoon op voorraad
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ruim assortiment om uit te kiezen. Goede kwaliteit van de artikelen!!!! Ik ben heel erg tevreden over de krabpaal. Goede verzorgd ingepakte spullen. Mijn krabpaal werd in heel goede dozen bij mij afgeleverd.
Pluspunten
Keurig verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
Goed aanbod, mooie prijs, snelle levering
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntenpak paardensnoepjes was open en alles lag dus onder.
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt, tekefonisch ook goed contact?
VerbeterpuntenVerkeerde maten besteld twee bont ,ander voor de honden. De terug stuur prijs was d helft duurder dan er telefonischnwat gezegd. Daarna geen berichtje meer wanneer de andere manden in goede maat geleverd worden. Jammer en ik hoop van harte dat ze nog komen. Wacht deze week even af en anders zoek ik weer contact.
Pluspunten
Pluspunten
snel en goede service en levering,dank U wel.
Verbeterpuntenkunnen de kippenekken misschien eerst in plastic zak en dan in doos!! ipv ineens in doos, weet niet of het kan, maar zou dit wel hygienischer vinden is tenslotte voeding, en 5 kg doe ik wel even mee.dank U wel.
Pluspunten
helder site prima kwaliteit netjesverpakt geleverd
Verbeterpuntenleveringmag sneller
Pluspunten
Snel, perfect verzorgd, prima kwaliteit.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
De Huisdiersuper heeft net wat andere producten dan de grote namen, toevallig ook net iets waar ik naar opzoek was.
VerbeterpuntenDe verzendkosten waren voor mijn bestelling wat aan de hoge kant (groentehoudertje voor in de knaagdierkooi).
Pluspunten
Snel binnen & alles was in orde!
Pluspunten
Als ze een artikel niet vooradig hebben nemen ze dezelfde dag nog telefonische contact op voor evt een iets beter artikel.
Pluspunten
Niet duur, snelle levering en bezorgdag is makkelijk te wijzigen.
VerbeterpuntenBij kleine bestellingen staan verzendkosten niet in verhouding tot het aankoopbedrag. Bedrag waarboven verzending gratis is mag daarom best lager zijn.
Beste Klant, Wij doen ons best de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Ook sturen wij alles met de pakketpost zodat wij de pakketten kunnen traceren. Hierdoor worden ook kleine artikelen die eventueel door de brievenbus zouden kunnen als pakket geleverd. Het kan dan voorkomen dat de verzendkosten van €3.95 in verhouding tot het product wat hoog zijn. Echter komt dit in de praktijk maar zelden voor. Het voordeel is dat we dan ook deze pakketten kunnen traceren zodat ze altijd goed bij u aankomen. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Snelle en correcte service, alles perfect in orde!
Pluspunten
snelle levering, groot assortiment
Pluspunten
Snelle levering en goede producten