Pluspunten
De transportbox stond snel klaar en de service in de winkel was goed. Vriendelijk personeel en goede klantgerichtheid.
Pluspunten
grote keuze , snelle en correcte afhandeling en levering
Verbeterpuntenhet is prima zo.
Pluspunten
Heel goede service ! Snelle levering , 12 nov laat in de middag bestelt via internet en de 14 november smorgens in huis ! Prima en geen verzendkosten vanaf €29,00€ ! Geweldig !!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken !
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenbestelling beter nakijken, ik kreeg de verkeerde maat.
Beste Klant, Wij vinden het spijtig te horen dat u een verkeerde maat heeft ontvangen. Graag zouden wij willen vragen contact op te nemen met de klantenservice zodat dit kan worden hersteld. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Verbeterpuntenwas maar net uit bed toen men de bestelling al leverde had deze nog niet verwacht want ik had nog geen e-mail van levering gekregen
Pluspunten
Snelle, persoonlijke service. Zoals beloofd binnen 24 uur na bestelling een telefoontje dat het product in de winkel klaarlag. Vriendelijk personeel en een zeer goed verzorgd uitziende winkel. Product goed geprijsd.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs. Keurig verstuurd. Goede communicatie over de bestelling.
Pluspunten
stipte goede service
VerbeterpuntenNiet meer vragen naar reviews. Doet iedereen en ik wordt er gek van
Pluspunten
Snel geleverd, mooi ingepakt en pakket kompleet. Niets op aan te merken.
Pluspunten
Snelle levering Fijn contact per telefoon Goed advies gekregen
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Snelle levring
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Kleine krabpaal besteld en met IDeal betaald, ging vlot. Volgende dag werd het al bezorgd! Verzendkosten waren ook niet eens zo hoog.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden, een snelle correcte levering van mijn bestelde spullen, een goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn hond is blij met het sportharnas dat ik hier heb aangeschaft, ik heb er nog een bijbesteld als reserve, en die was ook weer zeer snel in huis... dank jullie wel.
Pluspunten
je word goed op de hoogte gehouden, van je pakketje, ende maten prima aangegeven
Pluspunten
Erg snelle levering en netjes onbeschadigd geleverd product
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
snelle levering, duidelijk
Pluspunten
levering correct en snel
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel en makkelijk.
slechte service vervoerder
Pluspunten
Snelle levering. Alles stemt overeen met wat op de site beschreven staat.
VerbeterpuntenLeveringskosten voor België waren vroeger gratis vanaf een bepaald bedrag en dit is nu niet meer. Dit vind ik jammer zeker als het om een grotere bestelling gaat.
Pluspunten
perfecte snelle levering !