Pluspunten
Geen minpunten, leuke producten en betaalbaar, levering oké
Pluspunten
Snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
snelle service en goede kwaliteiten voor een degelijke prijs ga zo door
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle levering, betalen op rekening
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Prima!. De artikelen werden vlot geleverd en waren van die kwaliteit die je van de omschrijving op de website mag verwachten.
Pluspunten
Alle
VerbeterpuntenMeer korting geven
Pluspunten
Heel erg tevreden met onze kattenpaal !
Pluspunten
Geen klachten,zeer snelle service ,top!
u kunt beter een andere bezorgservice inhuren het pakje werd "bij de buren afgeleverd" stond op de bon, met naam en huisnummer erbij bij navraag wisten die nergens van, later bleek dat het pakje door een kier van het raam naar binnen was gegooid heb online geklaagd, maar geen antwoord gekregen dus nee, niet tevreden, al kunt u daar weinig aan doen
Beste Klant, Wij vinden deze situatie zeer spijtig en nemen dit dan ook zeer hoog op. Uiteraard leggen wij dit verhaal ook bij de transporteur neer. Wij als webwinkel willen graag bestellingen zsm op een nette manier laten bezorgen en dan zijn deze klachten zeer vervelend. Wij hopen dat dit u er niet van zal weerhouden in de toekomst nog eens bij ons te bestellen. Eventueel kunnen wij het dan met een andere bezorgdienst laten bezorgen. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Prima service.
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
veel producten- snelle levering- goed verpakt
Pluspunten
-Snelle levering -Behulpzame klantenservice -Duidelijke website
Verbeterpunten-De kwaliteit van het hok t.o.v. de prijs viel tegen. Er waren onderdelen beschadigd en we hebben enkele dingen in het hok moeten aanpassen om het stevig in elkaar te kunnen zetten
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had een touw besteld van 4 Meyer maar kreeg er één van 3 Meyer nu was toevallig de prijs het zelfde en paste dit ook wel maar de levering was niet zoals besteld
Beste klant, Wij vinden het spijtig te horen dat u het verkeerde touw heeft ontvangen. Mocht u het touw om willen laten ruilen zouden wij u willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen dit dan direct in werking zetten. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Goede levering
Pluspunten
Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
mooie overzichtelijke site en goede en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website Groot assortiment Snelle en betrouwbare levertijd
VerbeterpuntenTot nu toe geen!
Pluspunten
snel geleverd,geleverd wat ik kocht :)
Verbeterpuntenzou het niet weten :)
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling. Dit komt als betrouwbaar over.