Pluspunten
VerbeterpuntenKwalitatief betere materialen verkopen. Het product wat ik heb gekocht was na 1 keer gebruik al kapot. Heel jammer.
Beste Klant, Wij vinden het spijtig te horen dat het door u bestelde product zo snel defect is geraakt. Graag zouden wij u willen vragen een foto te maken en deze per email toe te sturen aan [email protected] Wij zullen dan uiteraard met een nette oplossing komen. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Snel en goed geholpen en de kwaliteit is ook goed zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
bestelling vlot ontvangen en goed .
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie. Snelle levering - goed verpakt en goed "te volgen". Prima spullen van goede kwaliteit. Veel keus. Ik ben erg enthousiast!!
VerbeterpuntenNiets veranderen: vooral zo houden!!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar en vragen netjes en beleefd beantwoord. Doen wat ze zeggen, producten tot nu toe allemaal prima staat bij binnenkomst.
Pluspunten
Snelle eerste levering. Vriendelijke behandeling klantenservice.
Verbeterpuntenleer het verpakken van breekbare producten. 2 keer een kapotte keramiek voerbak leveren komt bij mij niet over, zeker als je kijkt hoe het verpakt is. Kom afspraken na. kreeg een incomplete levering en het restant zou nagezonden worden, nog steeds niet ontvangen. We zijn inmiddels een maand verder.
Beste Klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Wij zullen hier intern zeker gaan kijken hoe dat we dit kunnen voorkomen. Zoals wij hier kunnen zien heeft u op 8-6 een nieuwe voederbak ontvangen inclusief een leuke attentie voor de hond wegens het ongemak. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
Snelle levering, goedkope en kwalitatief goede spullen!
VerbeterpuntenErbij zetten wat er nodig is voor het in elkaar zetten van het hok!
Pluspunten
Concurrerende prijzen en snelle verzending.
Pluspunten
Een snelle, goed verpakte levering van onze bestelling. We zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Goed, snel en gemakkelijk bestellen.
Pluspunten
Snelle service en genoeg schroeven echt top
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, mooie producten
Pluspunten
Prima producten, snelle levertijd en uitstekende service.
VerbeterpuntenLeveringen beter checken om onjuiste levering te voorkomen.
Pluspunten
Makkelijk en mijn dingen op voorraad
Pluspunten
Goede prijs,kwaliteits verhouding en snel geleverd tevens een goede en duidelijke webpagina.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de bestelling is goed en snel geleverd
Pluspunten
Goeie service, snelle levering.
Pluspunten
zeer goed product, snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering , wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, snel in elkaar te steken !
Pluspunten
- Snelle levering - Nette website
VerbeterpuntenDe klantenservice mag behoorlijk verbeterd worden. Ik heb gebeld over een deel van een konijnenhok wat kapot is gegaan na een week. Er werd mij verteld dat ik het zelf maar even moest oplossen. Hier ben ik uiteraard niet mee akkoord gegaan. Er werd mij toegezegd dat ik dezelfde dag nog teruggebeld zou worden. Na 2 weken niks te hebben gehoord, heb ik nog maar een keer gebeld. Wederom hetzelfde verhaal, dat het opgelost zou worden en dat ik dezelfde dag teruggebeld zou worden. Al met al heb ik 4(!!) weken gewacht op een passende oplossing. Ik zou een nieuw onderdeel krijgen en een vergoeding. Gisteren binnen gekregen, maar de verwenbox wat beloofd was, waren 2 kleine knaagsnoepjes. Wat er word toegezegd aan de klant en wat daadwerkelijk gebeurd komt totaal niet overeen. Dit laat veel ontevreden klanten achter, waar ik er helaas een van ben!
Pluspunten
Nette levering en goede communicatie
VerbeterpuntenDe bestelling was niet compleet. Hierover een mail gestuurd en tot op heden geen reactie ontvangen.
Beste Klant, Het is spijtig te horen dat de bestelling niet compleet was. Zoals wij kunnen zien is er inderdaad in het weekend door u gemaild en hebben wij deze de dinsdag erna behandeld. Kort daarna heeft u zoals met u was afgesproken een credit ontvangen van het missende product. Met vriendelijke groet, Het Huisdiersuper Team
Pluspunten
- Betaalbare prijzen; - Snelle levering
Pluspunten
Was pas mijn eerste bestelling maar het product was het goedkoopst bij uw bedrijf en geen verzendkosten. Werd bovendien snel geleverd.