Pluspunten
Snelle levering en na een mail gestuurd te hebben over een kapotte hooiruif kreeg ik gratis 2 nieuwe opgestuurd
Beste Klant, Bedankt voor deze feedback. We zijn blij dat we het probleem van de kapotte hooiruif hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Heb een kippenhok besteld; prima hokje, eenvoudig te monteren en duidelijke handleiding. Snelle flexibele levering en een kadobon als toetje. Helemaal happy.
Pluspunten
Super! Eliott is heel tevreden van zijn sofa
Verbeterpunten.
Pluspunten
De bestelling werd zeer snel geleverd en ook nog zonder verzendkosten. Het product doet geheel aan onze verwachtingen. Wat op internet wordt beloofd komt geheel uit. Petje af!
Pluspunten
Veel keus, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Zeker zeer tevreden.
Pluspunten
Doen wat er gezegd woord, leveren op tijd en correct.
Pluspunten
Wat betreffende mijn ervaring....ALLES positief!!!
Verbeterpunten?????
Ander koeriersbedrijf
Beste Klant, Wij hebben gezien dat u het pakket de tweede uitleverdag in ontvangt heeft genomen daar er de eerste keer niemand aanwezig was. Mocht u een slechte ervaring hebben met de verzenddienst dan horen wij dit natuurlijk graag omdat wij dit direct met hun op kunnen nemen. Zou u naar onze klantenservice een bericht kunnen sturen met het daadwerkelijk probleem? Aan het verzendverloop kunnen wij namelijk niets raars zien. Graag horen we van u, Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
heel snelle levering in België
Pluspunten
Snelle levering Naam van de site pakkend en daardoor makkelijk te onthouden voor een volgende bestelling.
Pluspunten
Geen! Helaas heb ik geen positieve punten zoals mijn voorgangers, heel jammer! Krabpaal Detroit juist hier gekocht omdat de reviews zo goed waren.
VerbeterpuntenDe krabpaal Detroit heeft door zijn ronde vormen een sierlijk aangezicht. Doordat de krabpaal voorzien is van grote ligplateaus is deze ook zeer geschikt voor de wat grotere en zwaardere katten. Een hangmat, twee ligkuipjes en een heerlijke hoge ligplek afgewerkt met een zachte rand zorgen ervoor dat uw kat niks tekort komt! Bovenstaande staat op hun site, geschikt voor grote, zwaardere katten, grote ligplateaus, mijn kat en echt geen joekel past er net op, het bovenste ronde mandje is 25 cm!!!!! Alleen zijn kont past in dit mandje, hij kan niet eens liggen erin. Tweemaal mail gezonden, niet beantwoord, slechte communicatie.
Pluspunten
Snelle en goede bezorging, netjes en veilig verpakt pakket. Alles wat beloofd werd is nagekomen! Ik werd zelfs gebeld n.a.v. een vraag die ik per e-mail had gesteld. Uitmuntend.
Pluspunten
vlotte verwerking en levering
Pluspunten
aanpassing factuur. snelle afhandeling
Verbeterpuntenop de website: dat je duidelijk kan zien welke handeling je gedaan
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
zeer snelle service, goede prijzen en makkelijk te bestellen via webshop!
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke behandeling