Pluspunten
Snelheid en flexibiliteit
iets duidelijker aangeven wat/hoe men het gewenste gaat ontvangen. Dit lijkt mij handig om, als ik, een handicap heeft, weet dat er iets in elkaar geert worden, zeker als het met lijm is.
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
Overzichtelijk , snelle levering , goeie producten
VerbeterpuntenMag altijd goedkoper
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over alles , en wat een snelle service echt geweldig
Pluspunten
Goede afhandeling
Pluspunten
Elke maand bestel ik hier mijn voer en het is en blijft een zeer betrouwbare webwinkel met een fijn assortiment, mooi overzichtelijke site en supersnelle betaling via Ideal en levering!
Pluspunten
Ga zo door!
Geef duidelijk aan op de site, dat het factuur en afleveradres hetzelfde moeten zijn. Nu kun je een ander afleveradres invullen als je per factuur betaald, terwijl dit van de maatschappij niet mag. Deze optie niet mogelijk maken, schept minder verwarring.
Geachte, Sluiting voor is defect geleverd, daar we het niet binnen de 3 werkdagen beleverd zijn, was het onmogelijk om dit terug te sturen. Diertje zat al die tijd in een te kleine kooi. De bodem zou hoger moeten afgewerkt worden daar er urine plekken onder het kooi liggen. Voor die prijs hadden we een degelijker materiaal verwacht, we zijn dus echt teleurgesteld. Met vriendelijke groeten, Inge
Pluspunten
hok ziet er prachtig uit snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenEen tip: zetten jullie zelf eens de kooi Aurelia in elkaar. Schaamteloos dat jullie het een papegaaienkooi durven noemen. Met drie man was het nog een flinke klus de kooi te monteren, temeer daar de plastic onderbak iets te klein is ! Mijn pyrrhura zal hem wel heel laten, maar mijn kleine kaketoe zou hem in no-time gesloopt hebben. Zonde van mijn € 99,00 ... zeker € 50,00 te duur.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Alles correct en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering, leuk assortiment.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
- snelle levering - levering volgens order
Pluspunten
Pluspunten
vlotte levering,artikelen voldoen aan de verwachtingen
Pluspunten
Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website en er wordt snelen goed geleverd.
Pluspunten
Het is een goed en stevig konijnenhok en het is prettig dat je het hok op meerder manieren kunt openen. Ook de prijs is goed, niet te duur.
VerbeterpuntenHet zou misschien prettig zijn om op de website te vermelden dat het konijnenhok nog zelf in elkaar gezet moet worden. Ook kan de aluminium lade er niet uit, omdat het te strak in het hok zit. Dit maakt het erg lastig om het hok schoon te maken.
Pluspunten
VerbeterpuntenWerking tool bijleveren zoals een schroevendraaier :) niet iedereen heeft dat ik huis :) ( ik nu wel,maar ken er van niet)