Pluspunten
Tevreden, want fout is goed hersteld! Attente reacties en daarna vlotte levering.
VerbeterpuntenDe bestelling was door een fout te laat geleverd, maar de producten waren prima en geheel naar tevredenheid.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
correcte behandeling, betaalbare producten, verder niets op aan te merken.
VerbeterpuntenDe klant beter informeren m.b.t. verzending/ontvangst datum van producten. verpakking ook beter controleren, spuitflacon was gaan lekken, weet niet of 't bij de post gebeurd is.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd, conform afspraak op juiste dag en tijdstip
Pluspunten
enkel positief! snelle levering, kattepaal goed verpakt, en snel in elkaar gezet! doe zo verder.
Pluspunten
via mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling snelle levering goed en stevig in gepakt
Pluspunten
beste bij deze kan ik niet anders dan uw bedrijf aanbevelen aan anderen ! U bent :Goedkoop / en geeft een verzorgde verpakking/ de verzending gaat snel / de betaling gaat correct / voor mij blijf ik uw klant.groeten Willy.
Verbeterpuntenik zou niet weten wat er kan verbeteren
Pluspunten
snelle levering!
de bezorging via DPD, kan beter, op de dag van bezorging krijg ik om 7.49 uur een mail, dat ze die dag tussen 8 en 10 uur komen. Op deze tijden, lees ik geen mail!!! en het pakket, was ondanks dat er getekend moest worden, bij iemand anders in de straat afgegeven, wel met een briefje in mijn bus,( heb de artikelen op woensdag bij jullie besteld, donderdag van jullie netjes een mail gehad, en op maandag pas bezorgd, vind dat best veel dagen tussen zitten)
Pluspunten
hele vlotte afhandeling en ook mailwisseling erg snel en duidelijk beantwoord!
Verbeterpuntenlevertijd kunnen zien op de site na de bestelling zou welkom zijn!
Pluspunten
Supersnelle levering
Verbeterpunten0
Kattebak steviger verwacht vooral de bak.krabpaal bevalt goed maar zal niet zolang meegaan ivm touw dat slecht erom heen gewikkeld zit.
Pluspunten
Nog steeds goede vlotte levering , bij problemen is het ook vlot en beleefd opgelost. Bij telefonisch contact ook vriendelijk en netjes geholpen. Kortom een prettig en goed bedrijf!
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Pluspunten
Grote keuze, snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment
VerbeterpuntenNa chauffeur gemist te hebben kon ik niet op internet aangeven dat ik het pakker later in een webshopadres wilde ophalen.Chauffeur had niks achtergelaten in de brievenbus. Mailtjes gestuurd naar de koerier, maar geen antwoord
Pluspunten
Goed, snelle services
Pluspunten
Snelle levering.! Goed verpakt. Compleet met alles erin zelfs gereedschapje erbij voor het in elkaar zetten. Mooi stevig. Mooie kleur trouw als afbeelding.
VerbeterpuntenDuidelijke handleiding. misschien in twee stappen laten zien. voor mensen die er niet zo goed in zijn of niet goed kunnen lezen Zelf had ik er geen moeite mee aangezien ik er wel handig in ben. ;)
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering onder goede voorwaarden en goedkoper dan elders.
Pluspunten
alles goed, snel en in juiste orde bezorgd.
Pluspunten
snelheid!
Pluspunten
Snelle levering!