Pluspunten
Voordelig Snelle levering
Pluspunten
Problemen met de levering werden netjes opgelost.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoopste prijs, goede kwaliteit, kortom huisdier en wij blij!
Pluspunten
prima snelle levering. krabpaal was nog beter dan verwacht
Verbeterpuntengeen
Ik ben zeer ontevreden omdat de diva (24997) er heel anders uit ziet dan wat ik heb gekregen. ik heb daar over gebeld en ben wel netjes te word gestaan en mocht hem ook omruilen voor een andere, maar dat kon niet meer want we gingen op dat moment het konijn halen. de kooi op de site heeft twee grote ingangen en deze heeft maar een kleine ingang, wij hebben een vlaamse reus die kan hier over een paar weken niet meer doorheen. Mijn tip is dan ook pas de site aan
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling van de bestelling duidelijk wordt aangegeven wanneer het pakket verwacht kan worden
Pluspunten
Snelle levertijd en door transportschade iets kapot en daar binnen 2 dagen iets nieuws voor
Pluspunten
Na telefonisch contact werd er speciaal voor mij naar een bepaald product gekeken en het werd vervolgens gefikst. Helemaal top!
Pluspunten
Snelle bezorging.
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vraag via e-mail en zeer snelle levering.
Pluspunten
Overzichtelijke site Gemakkelijke betaling Snelle levering
Pluspunten
Supersnelle verzending en goed verpakt!
Pluspunten
Snelle levering Goedkoop Aanbiedingen
Pluspunten
Snel en goed een aanbeveling waardig
Pluspunten
Prijs/kwaliteit. Heel tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel geleverd . goed ingepakt . alleen maar pluspunten over de artikelen
Pluspunten
goede levering
Verbeterpuntende inhoud beetje beschadigd hout en gedeukt metaalbalk. hout delen moeten voor geboord worden nu aan 1 kant ( hout gaat anders splijten) alleen dak heb ik niet voorgeboord dit was goed zichtbaar.
Pluspunten
Productinfo op de website en realiteit komen goed overeen. Prima informatieverstrekking t.a.v. de levering. Al met al tevreden over de gang van zaken.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten vooralsnog
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte levering. goed in elkaar te zetten vogelkooi.
VerbeterpuntenNederlandse beschrijving aub.
Pluspunten
zeer goede service!!
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering.