Pluspunten
Persoonlijk contact per telefoon Vriendelijke mevrouw in het magazijn Snelle levering mocht zelfs op maandag product halen
VerbeterpuntenDe deuren waren open en ik kon door de voordeur naar het magazijn lopen en ik moest roepen dat ik er was en werd opgevangen door de vriendelijke mevrouw die aan het werk was achter in het magazijn. Ik had van alles mee kunnen nemen en weg kunnen gaan... Heb ik niet gedaan.
Pluspunten
Snelle levering. Prima product.
Pluspunten
goede prijzen. Snelle levertijd
Verbeterpuntensite is soms rommelig en onduidelijk
Pluspunten
veel keus snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteitsprodukten voor een goeie prijs en een zeer snelle levering!! Super tevreden over onze Maine Coon krabpaal!!
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen
Pluspunten
Snelle levering, en zelfs via de mail bij te houden wanneer je het wilt laten bezorgen, goede service.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Duidelijke website met uitgebreide informatie over de producten. Goede en persoonlijke service. We stelden het erg op prijs dat we gebeld werden over de levering (leverancier kon niet alles van de bestelde agility set aanleveren) en ook dat ivm te verwachten vertraging ons werd aangeboden de zending dan in twee delen te doen. Nu kunnen we toch al beginnen met de hond. Heel blij mee!
VerbeterpuntenGeen :-)
Pluspunten
snel geleverd. levertijd op internet nakijken
Pluspunten
Was op tijd en producten functioneren goed en zijn in nette staat aangekomen
VerbeterpuntenVia marktplaats kwam ik moeilijk doorgelinkt naar jullie site. Misschien een doorschakeling maken.
Pluspunten
Goed assortiment en goeie bezorging.
Pluspunten
Ik kreeg zelfs vooraf bericht per mail wanneer bezorgd zou worden.
het achterpaneel en het onderpaneel zijn verwisseld. op het onderpaneel is de sleuf voor de tussenwand bevestigd. Ik kan niet retourneren omdat ik al gaatjes heb geboord om de achterwand met sleuf vast te maken. Het is dus niet in zelfde staat. Daarnaast heb ik nog geen hok gekocht waar de gaten niet voorgeboord zijn. Waardeloos!
Beste Klant, Bedankt voor uw bericht. Wij vinden dit vervelend te horen. Er is echter niets bekend bij onze klantenservice over dit probleem. Als zaken aan onze producten niet kloppen dan lossen wij dit natuurlijk graag op. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice om te kijken welke mogelijkheden er zijn om het op te lossen? Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Snelle service. Duidelijke factuur.
Meer keuze kattengrit.
Pluspunten
Snel. Goedkoop.
Pluspunten
Snelle , Goede levering en alles netjes verpakt. Een mail over de te verwachte levertijd en tijd van leveren. Alleen maar positieve ervaringen. SUPER !
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering tijdblok van twee uur
Pluspunten
Pluspunten
op tijd bezorgd, goed verpakt.