Pluspunten
Snelle verzending Goedkoopste
Pluspunten
Een hele snelle levering
Pluspunten
Alles netjes.
Pluspunten
Zeer goede service en heel erg snel!
Pluspunten
Helemaal goed, snel en duidelijk.
Pluspunten
Snelle levering van ons konijnenhok. Prima!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle service Eenvoudige bestelprocedure
VerbeterpuntenHet trackingsysteem klopte helamaal niet
Pluspunten
snelle levering bestelde product
VerbeterpuntenHoge verzendkosten
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Betaalbaar product en leverbaar (op voorraad)
VerbeterpuntenWieltjes die wel op fotos stonden werden niet bijgeleverd. Boutjes misten bij de levering. Bezorging was dag later dan aangegeven en bezorger hield zich niet aan tijdsafspraak
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback. Wij hebben u zojuist getracht telefonisch te bereiken zonder succes. Wij hebben de gegevens op onze website er op nageslagen en kunnen zowel op de foto als in de beschrijving niets terugvinden over wielen. Deze worden namelijk niet standaard geleverd en zijn ook niet op de afbeelding te zien. Daarbij benodigd de opbouw ook geen bouten en kan de box eenvoudig worden opgebouwd met clips. Het feit dat er geen bouten en wielen bij zit klopt dus. Wij zouden graag willen weten waar u deze informatie heeft gezien daar wij deze niet kunnen terugvinden. Graag horen we van u, Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Goede prijs Snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, simpel om te bestellen, zeer prettig ook op rekening kunnen bestellen (als bedrijf ideaal). Vlotte levering
Verbeterpunteneventueel duidelijkere beschrijvingen van de producten op de site
Pluspunten
- scherpe prijs - snelle levering - afspraken worden nagekomen - simpel betalen
Pluspunten
Pluspunten
ze reageren op je klacht
Verbeterpuntenklant is koning, klacht in twijfel trekken of het beter weten, voelt niet prettig
Pluspunten
Makkelijke toegankelijke website....snelle levering...aanrader!
Verbeterpunten?
Pluspunten
snelle levering netjes verpakt dus zeer tevreden!
Pluspunten
Het ruime aanbod is erg overzichtelijk. Snelle levering.
Pluspunten
Scherpe prijzen
Verbeterpunten?
Pluspunten
Overzichtelijke site, kwaliteit-prijs verhouding super, gemak met bestellen en betalen en wordt bijna direct verwerkt.
Pluspunten
assortiment en service