Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, goede site om bestelling eenvoudig te plaatsen, prima prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenAchteraf betalen. Bij onbekende webshops geeft dat meer vertrouwen.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen en snel geleverd!
Pluspunten
Super mooie papegaaienkooi en Snelle levering!
Pluspunten
overzichtelijk snelle afhandeling
Pluspunten
heel snelle service, en je krijgt waar voor je geld!! wij hebben een konijnenhok gekocht en het was heel gemakkelijk in elkaar te steken, goede uitleg!!
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site Goede mailing
Pluspunten
Snelle verzending en ontvangst van de bestelling, heel goede klantenservice, vraag werd deskundig beantwoord.
VerbeterpuntenWeet ik echt niet.
Pluspunten
Woensdag besteld, vrijdag in huis.
Pluspunten
snelle levering, goed prijs
Pluspunten
Snelle levering, lage prijs
VerbeterpuntenKwalitatief matig, zelf nog veel aan gedaan: extra schroeven, lijm en enkele gebroken latjes zelf vervangen.
Pluspunten
De bestelling is helemaal goed gegaan.
Pluspunten
Alles is perfect geregeld/bezorgd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Pluspunten
Snel, goed bereikbaar en prima service!!
Pluspunten
Goed verpakt product. De kooi is hetzelfde als op foto. Goede duidelijke werkbeschrijving en genoeg schroeven.
VerbeterpuntenU adverteerd met de mededeling: bestellen voor 21:20 uur, morgen in huis! Helaas was dit bij ons niet het geval, waardoor we ons nieuwe konijntje hebben moeten huisvesten in een noodoplossing.
Pluspunten
Snelle levering, prettig achteraf betalen mogelijk!
Pluspunten
Helaas tot op heden nog geen pakket ontvangen door waardeloze bezorgservice van DPD. Meerdere malen voor niets thuisgebleven om het pakket op de afgesproken dagen in ontvangst te nemen, maar helaas geen bezorger gezien. Nog nooit zulke slechte ervaringen gehad met een vervoersbedrijf. Hopelijk wordt het voer alsnog snel geleverd! Huisdiersuper heeft de klacht super opgelost! Ze hebben direct een nieuwe zak voer opgestuurd. Superservice! Beoordeling voor huisdiersuper 5 sterren, voor de bezorgservice door DPD een dikke onvoldoende.
Pluspunten
De site is heel goed en duidelijk; ik ben ook zeer tevreden met de konijnenhokken die ik gehad heb.
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering. Zeer mooie grote en stabiele krabpaal .
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten wat mij betreft.