Pluspunten
de snelle levering. de goede communicatie daarover, de vriendelijke besteller.
Verbeterpuntenik heb een kippenhok gekocht. Het is smaller dan ik dacht, omdat u de breedtemaat van het dak als enige vermeldt. Ik adviseer om ook de breedte en lengte van de ren te vermelden, alsmede de binnenmaten van het nachthok. Dat voorkomt toch enige teleurstelling.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Overzichtelijke site Snelle levering
VerbeterpuntenDoos nog niet uitgepakt.
Pluspunten
Prima assortiment met betaalbare prijzen, supersnelle en keurig ingepakte verzending! Helemaal TOP!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Goed product. Snelle levering . Goed contact over wanneer de levering word bezorgt. Niet te duur ..
Pluspunten
Snelle levering en prima betrouwbaar bedrijf. Had het kattenvoer al de volgende dag in huis!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer efficiënte manier om te bestellen en daarenboven een snelle levering.
geen
Pluspunten
Snelle levering, achter het huis plaatsen zoals ik vroeg bij niet tbuis zijn, mooi materiaal en is in het echt ook zoals het er op de foto uit ziet
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zonder probleem krabpaal om kunnen ruilen, super !!
Pluspunten
Snelle leveren, goede kwaliteit.
Pluspunten
De levering is altijd zeer snel en goed verpakt.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbetering punten.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering
Pluspunten
Achteraf kunnen betalen. Goede prijs. Overzichtelijke site.
VerbeterpuntenIk heb een afleveradres opgegeven wat afweek van het factuuradres, bij de bevestiging van mijn order stond toch het factuuradres als afleveradres. Vervolgens heb ik een mail gestuurd om dit aan te laten passen. Geen reactie op gekregen en de bestelling is vervolgens toch naar het factuuradres gestuurd, wat dus niet de bedoeling was! Ondanks dat ik uiteindelijk mijn bestelling heb ontvangen kost dit de huisdiersuper een klant.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle, goede service Goede communicatie over de afleverdatum en tijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lage prijzen, makkelijk bestellen en snelle service!
Pluspunten
afspraak is afspraak. stuurt mail als pakket wordt verzonden.
Pluspunten
Alles voldeed aan de eisen en de beschrijving van de website en de levering was snel 2 dagen terwijl er 3 tot 5 stond vermeld
VerbeterpuntenDe bestelling kwam aan met een flink gat in de doos en schade aan het konijnen hok maar gelukkig was het de onder plaat dus je ziet er niks van vandaar 4 sterren anders hadden ze er 5 gehad