Pluspunten
een heel net bedrijf
Pluspunten
snelle levering, prijs/kwaliteit is goed
Pluspunten
Snel in huis, alles keurig geregeld.
Pluspunten
Goede aanbiedingen en snelle levering!
Pluspunten
Lage prijzen en snelle levering helemaal top.
Pluspunten
snelle levering pakjes worden scheuren afgeleverd
Pluspunten
Goede service , manier van betalen ook prima. Keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle service !!!!!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke info via de mail
VerbeterpuntenKonijnenhok had wat beschadigingen bij het hang en sluitwerk. Dat was jammer. Beter controleren dus bij verzending.
Pluspunten
Alles prima in orde, goed reismandje voor de katten
Pluspunten
Je hebt het snel in huis. Keurig geholpen aan de telefoon, maar vanwege de opmerking rechts toch maar een ster.
VerbeterpuntenHet nadeel van op deze manier bestellen is dat er veel bij komt kijken als je een beschadiging hebt. Het was mooi weer, dus wilde we de papegaai gelijk in deze tijdelijke kooi voor buiten, buiten zetten. Er zit nl een deuk op de hoek van de schuiflade. Dus toch naar de dierenwinkel de volgende keer, dicht bij huis en gelijk retou meegeven als er een beschadiging is.
Pluspunten
Goedkoop.
VerbeterpuntenDe verzending mag iets sneller.
Pluspunten
Netjes boven gedacht. Nette bezorger. Voordeel verpakking.geen verzendkosten
Verbeterpuntenduidelijkere track en trache..zodat je niet heel de dag zit te wachten
Pluspunten
Pluspunten
we zijn zeer tevreden over ons konijnen hok,goede kwaliteit.
Verbeterpunteneventueel een tube hout lijm bijvoegen.
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
snelle afhandeling, alles pico bello in orde!!
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de levering. Snelle service en de informatie rondom mijn pakket!! Vooral was ik tevreden om het mailtje dat ik de 2e datum van levering kon wijzigen zodat hij op een dag aan kon komen dat ik beschikbaar ben en dat ik thuis kwam en dat het pakketje al bezorgd was maar dan bij de buren, dat ik dit met een briefje en met 's avonds een mailtje te horen kreeg hier was ik heel blij mee anders had ik mijn pakket pas 3 dagen later gehad.
VerbeterpuntenMijn toilethoek is kapot en moet deze retourneren, deze was kapot in de doos.
Pluspunten
Overzichtelijke website, duidelijke informatie over je product en bestelling, snelle levering. Katten helemaal blij met nieuwe krabpaal...en nog blijer met de doos!
VerbeterpuntenAls het mogelijk is een wat uitgebreider assortiment in voeding en kattenbakkorrels, dan had ik die gelijk mee besteld.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Verbeterpuntenhet pakket stond aan een zij-ingang van het huis en we hebben het vermoedelijk pas 2 dagen later gevonden. Een nota in de brievenbus was handig geweest
Pluspunten
Goedkoop/snelle levering/top!
Pluspunten
Ziet er goed uit. Vriendelijke chauffeur.
VerbeterpuntenHet was even zoeken om de bouw-handleiding te vinden van het kippenhok.