Pluspunten
héél mooie kooi en super kwaliteit past perfect in hoek
Verbeterpuntenhouten stokken niet vallen geregeld niet afgestemd op hoekkooi
Pluspunten
snelle levering lage prijs goede info over verzenden pakket volgen
Pluspunten
Zeer scherpe prijs. Snelle levering.
Pluspunten
Vlotte communicatie Snelle levering Gratis levering
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prima geregeld, goede klantenservice!
Pluspunten
Geen verzendkosten, snelle levering en goedkoopste aanbieder bij prijsvergelijking
Pluspunten
Snelle levering, correct, goede service
Pluspunten
duidelijke website, goede zoekmachine om te vinden wat je wilt èn een leuke prijs! Daarnaast supersnelle levering..gewoon prima!
Pluspunten
Gemakkelijk om bestelling te plaatsen en snelle levering
Pluspunten
prijs kwaliteitverhouding,snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijk wanneer die geleverd word.
Pluspunten
Snelle service, alles netjes afgeleverd, en op tijd!!! Ondanks dat ik in België woon geen verzendkosten, super mooi, degelijk product, makkelijk door mijzelf (vrouw) in elkaar te zetten!!
Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
Goede en snelle levering. Prima prijs.
Pluspunten
In een woord geweldig . Beste prijs, ontzettend snelle levering. Levering perfect tussen 10.14 en 12.14 stond er, het klopte ook nog . Super ik kom zeker weer!!!
Pluspunten
vandaag besteld de volgende dag in huis! Top en keurig verpakt ,zal zeker weer bestellen
Pluspunten
snelle levering prima kwaliteit
Pluspunten
snelle levering, geen verzendkosten, goed verpakt, scherpe prijsstelling.
VerbeterpuntenIndien foutief besteld, om welke reden dan ook, zonder extra kosten ruilen tegen de juiste bestelling.
Pluspunten
Snelle levering. Goede en snelle info/bevestiging per mail. Factuur in verpakking.
Pluspunten
Snelle service. Netjes verpakt. Niks ontbrak. Duidelijke beschrijving erbij. Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg tevreden!
Pluspunten
Ik heb het konijnenhok Tom (1m50) besteld. Goed netjes verpakt, duidelijke werkbeschrijving en reserve schroefjes erbij. Een fijne makkelijke webshop, genoeg keuze en snelle levering. Ik ben heel tevreden en de ratjes (3) hebben een ware villa!
Verbeterpuntengeen