Pluspunten
snelle levering mooi product voor een goede prijs
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop in jullie winkel.Ik heb op woensdagavond besteld via computer en vrijdagmiddag is mijn pakket geleverd in goede staat;
Pluspunten
Snel, prijs is beter dan in de winkel en wat besteld is, is geleverd.
VerbeterpuntenSpaarpunten zijn altijd leuk :)
Pluspunten
VerbeterpuntenChecken of onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Nu soms uitstekende schroeven of ander verbindingsmateriaal.
Pluspunten
Genoeg aanbod, overzichtelijke site, goede prijzen, vlotte service
Pluspunten
Duidelijke site, gemak met betalen., leuke artikelen en niet te duur.
Pluspunten
goed en snel fijn dat je weet wanneer het bezorgd word
Pluspunten
ruime keuze en snelle levering!
Pluspunten
komen na wat ze beloven in de afgesproken tijd !
Pluspunten
Wij hebben een grote kooi gekocht voor onze degoes. Prachtige ruime kooi,ook gebruiks vriendelijk. Onze degoes wisten niet waar eerst te lopen en op onderoek te gaan, zalig. Ook de service is heel vlug en stipt! Wij zijn dus op alle vlakken tevreden.
Pluspunten
Ik bestel altijd kauwsnacks en speelgoed voor mijn hond en ik ben super tevreden, ze bellen ook altijd als er iets niet op voorraad is en geven goed advies. Ik heb hele goede ervaringen met de snelle levering aan huis!!
Pluspunten
Prijs Levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een hele goeie servies, klachten worden gelijk opgelost.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
zeer tevreden ! snelle levering, steeds correct, zeer behulpzaam met vragen via email
Verbeterpuntendoe zo verder !
Pluspunten
Snel geleverd, prima ingepakt. Hier komen we terug.
Pluspunten
Goede deal, snelle levering :)
Pluspunten
Groot assortiment en overzichtelijke website snelle levering klantvriendelijk goede service, onderdeel was stuk en binnen 2 dagen werdt het onderdeel geleverd!
Verbeterpuntentip: mogelijkheid tot bezorgen op afhaalpunt van DDL, dit kon ik niet vinden op de website
Pluspunten
Snelle levering, goed en duidelijke website.
VerbeterpuntenEerder melden hoe laat de bestelling geleverd wordt.