Pluspunten
snelle levering, snelle financiële afhandeling.
Verbeterpuntener ontbrak 1 latje bij het in elkaar zetten. iets degelijker verpakken, er was een hoekje beschadigd van het hok
Beste Klant, Bedankt voor de feedback. Wij zullen dit intern zeker bespreken. Mocht u niet tevreden zijn met het product dan zouden wij u willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Vlotte service en levering. Het hokje is kwalitatief goed en voldoet aan de verwachtingen
VerbeterpuntenDe afmetingen op de site én op de verpakking komen niet overeen met het produkt. Het hokje is volgens de site en de verpakking 1,65 m1 x 0,65 m1 maar is in werkelijkheid 1,34 m1 x 0,50 m1. Als het geen internetverkoop was geweest was ik er weer mee terug gegaan naar de winkel.
Beste Klant, Bedankt voor de feedback. De door u opgegeven afmetingen kunnen wij niet terughalen. Het product is namelijk 146cm x 65cm zoals op de website ook beschreven. Wij hebben deze afmetingen nogmaals nagemeten en deze kloppen ook. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met onze klantenservice zodat zij u verder kunnen helpen? Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben zeer verbaast om de snelle en vriendelijke service van jullie, zaterdag besteld en dinsdagmorgen al geleverd ! Ook het product dat we bestelden (Papegaaienkooi) in zeer goede staat , onze papegaai is er heel gelukkig in. Wij gaan zeker nog bestellen bij jullie Bestaan er ook kortingsbons of dergelijke aanbiedingen bij jullie, laat het ons dan weten a.u.b.. Mijn E-Mail adres : [email protected] Bedankt. Vriendelijke Groeten Karin De Keyser.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goeien service
Pluspunten
Snelle levering, spullen zagen eruit zoals gezien op de site. Prima!
Pluspunten
Snelle aflevering. Makkelijke website.
Pluspunten
Mijn eerste order bij jullie is goed en snel afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Producten prima verpakt, en zeer snel geleverd, prima prestatie.
Verbeterpuntenn.v.t.p.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid aan de telefoon en vlotte bezorging
Pluspunten
snelle levering. Op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling aankomt. Toegankelijke website. Lage prijzen voor merk voer.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Goede service! Snelle levering. Goed product voor mooie prijs
Pluspunten
De prijs. Het assortiment. De snelle bezorging.
Pluspunten
Zak hondenvoer besteld en 2 werkdagen later afgeleverd bij de buren omdat er tussen 11-14u bezorgd werd. Daar opgehaald en alles prima.
VerbeterpuntenAndere bezorgtijden. Dit is niet te doen voor werkende mensen. En dan werk ik zelf ook nog eens parttime. Bij de buren afgeven is een oplossing waardoor je toch snel het pakje hebt maar ook je buren lastig valt.
Pluspunten
Zeer vlugge levering dank u
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede levering
Verbeterpunteneen paar minuten later vond ik hetzelfde product 5,- goedkoper bij een andere webwinkel.
Pluspunten
Snelle levering en een goede invoormatie hierover.
Pluspunten
Snelle levering op afspraak. Royal canin heeeel goedkoop.
Pluspunten
Snelle levering klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenReiskooi voor het dier ging al kapot met het in elkaar zetten! Zeer zonde dus.