Pluspunten
Bestelling was binnen één dag geleverd, tegen de laagste prijs die ik heb kunnen vinden.
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen Overzichtelijke webstore Geweldige klantenservice Toen we een paar weken geleden de showroom wilden bezoeken vanuit België, hebben ze speciaal voor ons een uurtje langer opengehouden, toen we te laat kwamen door onvoorziene files. Ze zijn er echt super vriendelijk.
VerbeterpuntenEerder een kleine tip om het assortiment nog net ietsje uit te breiden: Ferplast Flex zitstokken voor papegaaien. Als jullie deze hadden verkocht, had ik er alvast ook een paar doosjes van besteld.
Pluspunten
Correcte en snelle levering.
Pluspunten
goed verpakt levering op tijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site, informatie op site klopte precies, prijs aantrekkelijk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duudelijk en overzichtelijk makkelijk te bestellen snelle levering
Pluspunten
Alles snel afgeleverd.
Pluspunten
levering volgens afspraak
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede levering en keurig netjes verpakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering niet duur prima materiaal kortom: betrouwbaar bedrijf. Tevreden.
Verbeterpuntenop de site kon ik niet goed inschatten hoe de kooi in het echt zou zijn. dus betere foto's of omschrijvingen wellicht.
Pluspunten
snelle service de ene dag besteld en de volgende al in huis zeer tevreden.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe zak kattenvoer zat wel in een doos, maar de zak was gescheurd! Heel vervelend.
Beste Klant, Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor dit ongemak. Wij verpakken onze producten erg zorgvuldig zodat deze netjes aankomen bij onze klanten. Bijgaande feedback zullen wij intern doorgeven om onze service te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Pluspunten
Snelle service... altijd goed
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
correcte en snelle levering .. vriendelijk .. top !!
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Bij mijn laatste grote bestelling kreeg ik er zelfs een zakje hondenbeloningsnoepjes bij en was de levering van het grote, niet al te lichte, pakket gratis.
Pluspunten
snelle bezorging van het juiste product, goede aanbieding
Verbeterpuntenvoor dit moment nog niet
Pluspunten
Complimenten voor het snelle leveren kan niet anders zeggen alles in goede staat ontvangen. Wel voor het eerst wat besteld zal het vaker doen en kijken of het vervolg wederom goed is tot nu toe top bedankt.
VerbeterpuntenKan de huisdiersuper niks aan doen maar de gebruiksaanwijzing om de vogelkooi in elkaar te zetten vond ik wat summier. Goed gekomen dat is het niet, maar kan me voorstellen voor iemand die iets minder handig is er wat meer moeite mee gaat hebben.
Beste Klant, Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Bijgaande feedback zullen wij doorgeven aan onze leverancier om zo ook onze service te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
netjes op de hoogte gehouden betreft de bestelling, keurig verpakt met duidelijke handleiding.
Verbeterpunteneindelijk weet ik niet iets
Pluspunten
snelle, correcte levering