Pluspunten
De huisdiersuper.nl heeft een zeer snelle service.De volgende dag namelijk al in huis.
Pluspunten
Snelle bezorging Groot aanbod Goede prijs/ kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenNog duidelijker foto's weergeven.
Pluspunten
Snelle service en netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, super prijs
Pluspunten
snelle levering klant vriendelijk
VerbeterpuntenBij de voedersilo voor konijnen zat geen beschrijving hoe deze op te hangen.
Pluspunten
Prettig te woord gestaan.
Pluspunten
Snelle levering, op de hoogte gehouden over de bestelling. En de prijs.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering en deze was inderdaad zoals op de website vermeld. In de doos van het konijnenhok zat keurig een beschrijving en van alle schroeven was er 1 extra. Volgende keer bestel ik zeker weer bij De Huisdiersuper.nl!
Pluspunten
Ontzettend snelle levering (13u30 betaald, 's anderendaags om 15u al geleverd. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenOnderste lade was licht ingedeukt, maar na de montage zie je er niets meer van. Sommige bevestiging gaatjes kwamen niet overeen.
Pluspunten
Hele snelle levering van product
Pluspunten
Duidelijke site, zeer snelle levering. Duidelijke up dates hoe ver het met de bestelling staat. Werd de dag na bestelling al geleverd. En mijn lieve poes vond het meteen heel interessant en is niet uit z'n "poezentent" te slaan. Voor dat ik de tent bestelde twijfelde ik nog even want ik vond het best prijzig, maar nu ik dat tevreden koppie van hem zie is het 't waard, Kortom poes en ik zijn 100% tevreden.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, goede verhouding prijs/kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede levering. En een stuk goedkoper als andere aanbieders.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
snel en overzichtelijk niet alleen de factuur maar ook het verzendschema
Pluspunten
mooi product in goede staat en binnen een dag afgeleverd, komt overeen met informatie op website
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt telefonisch goed geholpen.
VerbeterpuntenIk mis honden rugzakken om de hond in een rugzak te doen tijdens stadswandelingen en of de langere wandelingen in de natuur Kleine rugzakken zijn elders wel te verkrijgen maar voor een wat grotere hond heel moeilijk verkrijgbaar
Pluspunten
snelle levering en regelmatig aanbiedingen
Verbeterpunteneen correctere leveringstijd
Pluspunten
Binnen 24uur geleverd! super fijn! Alles netjes in het pakket, duidelijk uitgelegd hoe het konijnenhok in elkaar moet worden gezet.
VerbeterpuntenBij de bestelling zelf was niet meteen duidelijk hoe snel geleverd kon worden, maar de volgende dag zag ik al vroeg een mail dat het pakket verstuurd was!