VerbeterpuntenGeen top!
Pluspunten
Netjes verpakt. Snel geleverd. Gunstige prijzen.
Verbeterpuntenmisschien gratis retourneren als iets niet goed is, maar weet natuurlijk niet of dit haalbaar is voor jullie. Ik heb namelijk een product besteld wat ik achteraf niet op de kooi kan bevestigen. Maar terugsturen op mijn eigen kosten is niet rendabel als het product maar 9 euro kost. De kosten voor het terugsturen is al 6,75.
Pluspunten
snele bezorging doen wat ze zeggen
Pluspunten
Na betaling, pakket direct ontvangen. Wat een service !! Mijn dochter wou voor haar verjaardag hordes voor haar konijntje. Ik had geen beter kunnen bedenken. Wat een plezier hebben die twee al beleefd.
Pluspunten
goede en vriendelijke service
VerbeterpuntenAls er wordt gezegd dat ik dezelfde middag wordt terug gebeld en dat gebeurt niet (dat was maandag). Dat is geen goede zaak. Heb toen pas woensdag een mailtje omtrent mijn vraag ontvangen.
Pluspunten
prima informatie aan de telefoon en de correcte uitlevering. Zal zeker hier vaker een bestelling plaatsen.
Als iemand een vraag heeft ingesproken over het inmiddels ontvangen product zou het wel fijn zijn als er ooit teruggebeld wordt. Bij de bestelde muurhanger ontbraken de schroeven waarmee hij aan de muur bevestigd kon worden.
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback. Wij denken dat de voicemail niet goed is doorgekomen in onze telefooncentrale. Wij zijn hier namelijk zeer alert op en normaal gesproken had u natuurlijk een telefoontje terug moeten krijgen. Wij zullen via onze klantenservice direct contact met u opnemen om het ongemak op te lossen. Excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
super tevreden. Snelle service, klantvriendelijk. Kortom top. Ik bestel hier regelmatig
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenHet konijnenhok Dena De Luxe 120cm Wit leek op de foto's een bodemplaat te hebben voor de benedenverdieping, maar dit bleek bij ontvangst niet zo te zijn. Wellicht is het goed om dit specifieker in de omschrijving te vermelden.
Pluspunten
ZEER GOED
Pluspunten
snelle levering compleet pakket
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering en toen levering vertraging opliep werd ik gebeld, wat ik heel sympathiek vind.
VerbeterpuntenAssortiment droogvoer is niet heel uitgebreid.
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenNiet schrijven dat je gratis bezorgd, terwijl je eerst meer dan 40 moet bestellen. Dit lees je pas op de site. Ook is het beter om meteen te vermelden wanneer je de bestelling laat bezorgen. Bij de meeste vergelijkbare webwinkels is voor 20:00 uur besteld morgen in huis.
Pluspunten
Snel geleverd, leuke kortingscode kunnen gebruiken, goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering. Alles onbeschadigd
VerbeterpuntenMeer info van het te verkopen product
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Geen verzendkosten.
Verbeterpuntengeen idee