Pluspunten
Ruim assortiment, snelle afhandeling.
Verbeterpunteneen track en trace systeem voor levering. Het is nu erg onhandig om in te schatten wanneer het pakket geleverd gaat worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prijs, heldere site, vlotte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel mooie mand. Vlugge levering en goede prijs kwaliteit. Onze hond legde haar direct in de mand.
Pluspunten
één van de laagste prijzen, geen verzendkosten
Pluspunten
Ik heb een klimmeubel voor mijn poezen gekocht. Het zat super ingepakt en de levertijd was ook erg in orde. Zeker aan te bevelen.!!!
Pluspunten
dat we een bericht kregen dat het product er nog niet was maar later zou komen en of we ons geld terug wilde, we hebben hierop gereageerd dat we rustig af zouden wachten omdat we nog niet zonder grit zaten. de volgende dag werd het gewoon alsnog geleverd.
Pluspunten
Zeer snel bezorgt. Alles kwam in goede staat aan en zijn dus erg tevreden
Pluspunten
Via internet gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.
VerbeterpuntenMisleidende omschrijving bij konijnenhok dena de luxe. Er staat in de omschrijving: Met bodem en schuiflade. Je gaat er dan vanuit dat de schuiflade in het midden zit en dat er aan de onderkant een bodem in zit. Deze bodem helemaal aan de onderkant zit er dus niet bij. Ik heb er zelf dus een bodem bij moeten kopen
Pluspunten
Overzichtelijke site, Snelle levering Goede prijs
VerbeterpuntenVerzendkosten afschaffen, ook bij kleinere bestellingen.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk Website erg makkelijk te gebruiken Producten erg overzichtelijk
VerbeterpuntenIk heb zelf een verkeerd product ontvangen. Door verkeerd gegeven of doordat het productnummer niet klopt
Pluspunten
supersnelle afhandeling van de bestelling en supersnelle levering ! hok lijkt me prima in orde.
Pluspunten
VLUGHEID WAARMEE DE VERZENDING GEBEURT
Pluspunten
Goed product voor een goede prijs
Pluspunten
De levering was op de juiste dag en volledig. Dus alles OK
VerbeterpuntenMen kan de juiste tijd van levering beter iets langer geven. De levering was 45 min. later dan op de papieren vermeld. Druk verkeer is niet te voorspellen.
Pluspunten
Goede prijzen Snelle levering Gratis levering vanaf bepaald bedrag
VerbeterpuntenBetere kwaliteitscontrole of anders het product steviger verpakken, want de kooi was in 1 van de hoeken al gebarsten
Pluspunten
Bestelling keurig op tijd geleverd. Bestelling goed verpakt
Pluspunten
Stevigheid, alles netjes geleverd
Verbeterpuntenkwaliteit moet blijken als het flink gebruikt wordt, maar voor nu heeel tevreden
Pluspunten
Binnen twee dagen bestelling in huis gehad, mooi product en makkelijk te bestellen! Helemaal top
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe winkel op zondag open. Leuk voor de mensen die door de weeks moeten werken.
Pluspunten
Snelle levering Goede verpakking Niet duur
Pluspunten
snel, aardige medewerker aan de telefoon