Pluspunten
Bestelling was gemakkelijk te bestellen en snel bezorgt. Kwaliteit van de producten is goed en de prijzen, vooral voor de dubbele konijnenkooi, zijn goedkoop!
VerbeterpuntenKleine tip (niet eens zozeer nodig)Een track&trace is handig voor bestellingen door de weeks. Mensen hebben dan niet altijd de hele dag de tijd. Huisdiersuper leent dit werk weliswaar uit aan een ander bedrijf, maar ik had graag geweten om wel tijdstip en welke dag de bestelling bezorgt zou worden. Dan kan je eventueel ook nog andere dingen doen.
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback. Al onze bestellingen worden standaard geleverd met een levertijdsindicatie. Wij vermoeden dat er misschien iets fout gegaan is waardoor u de email niet heeft ontvangen. Het kan zijn dat de email in het mapje "ongewenst" terecht is gekomen. Onze excuses voor het ongemak, Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
snelle levering geode producten
Pluspunten
Snelle bezorging, Goed product.
Pluspunten
Aller eerst had ik telefonisch om inlichting gevraagd over het product dat ging heel goed en vriendelijk. Na de bestelling werd ik er per E-mail op te hoogte gehouden van tijd van aankomst , wat ook de volgende dag gebeurde . Hierbij mijn complimenten voor uw service en bedrijf .
VerbeterpuntenGeen, allen mijn complimenten
Pluspunten
Snelle service, breed assortiment, niet duur en zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
Snelle levering. Goede / degelijke krabpaal. ( nu 4 weken in gebruik door onze kater )
Pluspunten
Wij zijn heel tevreden met de halsbanden en we hebben ook geen hinder ondervonden met het leveren van de artikelen. Al vast bedankt. Wij maken positieve reclame. Dominique
Pluspunten
Verbeterpuntengraag een e-mail wanneer het bezorgd wordt
Pluspunten
Snelle levering. Bij bezorging bij buren kreeg ik daar ook een mail van, heel fijn!
Pluspunten
Mooi en kwalitatief zeker goed
Pluspunten
Snelle levering en goed service!!!!
VerbeterpuntenBij de 2 Helios papegaaienkooien, vorig jaar aangeschaft, .kreeg ik bij iedere kooi papegaaienspeeltjes cadeau. Op de bogen met zitstok en extra voederbakjes is een vierkanten opstandje, waarvan ik niet begreep waarvoor het diende. Toen ik vorige week bij de Huisdiersuper weer aan het kijken was op internet, zag ik dat dat opstandje dient om er een speelhaak in te steken. Is het niet beter om die speelhaak i.p.v. speeltjes ten geschenke te doen?? Misschien is die ook goedkoper dan speeltjes. verder ben ik zeer tevreden over de Huisdiersuper!!
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
leuke artikelen en consument vriendelijke website.
Verbeterpuntenlevering en levertijd en track en trace. levering duurt veel te lang. de levertijd lijkt alleen tijdens kantooruren de track en trace website is zeer onduidelijk. de mil met levertijd indicatie klopt nooit.
Beste Klant, bedankt voor uw reactie. Wij hebben uw order nagekeken en gezien dat deze op zaterdag is is besteld. Vervolgens hebben wij deze op de eerste werkdag (Maandag) direct verstuurd en is deze op dinsdag direct aangeboden. Hierbij hebben wij de melding gekregen dat er niemand aanwezig was. Daarna volgden er 2 feestdagen waardoor een tweede uitlevering vertraagd werd. Wij hebben getracht onze snelle leveringsservice zo goed mogelijk in stand te houden rond de Kerst en Oud en Nieuw maar een lichte vertraging is helaas niet te voorkomen rondom deze dagen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter verpakkingsmateriaal. de doos waarin de krabpaal zat viel uit elkaar bij het naar binnen dragen, waarschijnlijk omdat hij nat was geworden.
Pluspunten
Prima prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering
Pluspunten
Klimrek voor agapornissen ziet er leuk uit
VerbeterpuntenKlimrek ligt nogal uit elkaar. Een traptrede mist.Ladders liggen ook uit elkaar. Afwerking slecht.
Beste Klant, We hebben inmiddels via onze klantenservice contact gehad. U heeft aangegeven het product uiteindelijk niet te willen ruilen. We danken u voor de aankoop en de feedback. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Prima, snel bezorgd, alleen doos kapot. Het produkt was prima in orde. Vergeleken bij andere webwinkels zijn jullie denk ik (alleen in het grote formaat") van Orijen de voordeligste, het kleinere formaat is even duur als elders. De prijs is de reden dat ik het bij jullie een keer heb besteld. Wat dat betreft zeker prima in orde en zal kan dit aanbevelen. Ik vind overigens niet dat julie veel spullen hebben, assortiment mag wat mij betreft een stuk uitgebreider!
VerbeterpuntenAssortiment mag een stuk uitgebreider, vind het erg beperkt.
Pluspunten
na mijn eerste aankoop bij jullie van een caviakooi had ik problemen met de opbouw, even een telefoontje gepleegd en vanmiddag wordt er een kooi bij mij thuis gebracht die helemaal opgebouwd en klaar is. Dat noem ik nog eens service. Als ik weer iets nodig mocht hebben zal ik mijn aankoop zeker bij jullie doen.. groeten Marina Wijnstra Den Bosch
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenWe hadden op de site aangegeven om het op te halen ivm een verrassing maar het werd toch thuisbezorgd.
Beste Klant, bedankt voor uw feedback. Helaas is deze opmerking niet goed doorgekomen in ons systeem en is de bestelling per abuis direct de volgende dag verzonden. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
snelle levering scherp geprijsde krabpalen
Verbeterpuntenkattenbak korrels zijn elders goedkoper (ook aktie-aanbieding)