Pluspunten
snelle levering scherp geprijsde krabpalen
Verbeterpuntenkattenbak korrels zijn elders goedkoper (ook aktie-aanbieding)
Pluspunten
Tijdige en correcte levering
VerbeterpuntenGeen track&trace van verzending
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering!!
Pluspunten
Snelle levertijd, mogelijkheid tot facturering achteraf, ook een fysiek adres.
VerbeterpuntenEen konijnenhok dat zichzelf schoonmaakt...
Pluspunten
snel geleverd. producten zijn van goede kwaliteit. goedkope producten.
Pluspunten
Snelle levering, niet duur.
Pluspunten
goede service snelle levering
Pluspunten
Producten in orde. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Super snel service. Topper!
Pluspunten
Goed service, zeker toen het mis ging met mijn boodschappen wagentje. Daarnaast goed duidelijke producten en een snelle levering.
VerbeterpuntenDe Radiatorhangmat Paradijs beige die in de aanbieding was kwam niet geheel beige uit de verpakking maar met strepen. Dit mag van mij iets duidelijker worden aan gegeven op de site zodat er niet meer aangename verrassingen ontstaan.
Pluspunten
Snelle levering en goede producten!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
snel en correct!
Pluspunten
Verbeterpuntenkrabpaal is erg instabiel. Opnieuw in elkaar gezet en alles zorgvuldig "strak" vastgedraaid. Helaas het wiebelt waardoor mijn kat er niet op durft. Heel jammer.
Beste klant, Bedankt voor uw reactie. Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u dit natuurlijk aangeven bij onze klantenservice. Wij zullen dan een passende oplossing voor u zoeken. Voor onze contactpagina verwijzen wij u graag naar www.dehuisdiersuper.nl/contacts . Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Goede duidelijke website, snelle levering en handige betalingsmogelijkheden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering goed ingepakt compleetheid bestelling
Pluspunten
goedkoop, overzichtelijke site en ik had het de volgende dag al in huis (in België)!
Verbeterpuntengeen :D
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, snelle levering en afhandeling van klachten
VerbeterpuntenBeter onderling overleg op de klantenservice, mbt. wat toegezegd wordt en afhandeling. Controle op materiaal wat vervangen moet worden door transport of fabrikage schade.
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback. Wij zullen bovenstaande punten zeker meenemen in onze evaluaties om onze service te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, De Huisdiersuper.nl
Pluspunten
Ontzettend verrast van de snelle afhandeling en levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Alles correct & snel ontvangen
Pluspunten
super snelle levering en zeer goedkoop vergeleken met andere webshops